TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Bezoek de Fiets- en Wandelbeurs Gent met Korting

De Fiets- en Wandelbeurs Gent vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024 in Flanders Expo, telkens van 10:00 tot 17:00.

De Fiets- en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende vakantie is er te vinden. Ontdek fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoor materiaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips. Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingfietsen en e-bikes uitproberen. En er is een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike-testevent van België. Twee events dus voor de prijs van één!

Tickets voor de beurs kosten € 12. Omdat ‘Bij Landgenoten’ partner is van dit event, kunnen we € 5 euro korting aanbieden via deze link (opgelet: enkel in voorverkoop tot 1 maart). Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis.

Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je gratis een afgedrukte versie van een selectie adresjes uit onze e-magazines ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ en ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij 1 volledig georganiseerde wandelreis in Slovakije (Sojka Resort), een wandelverblijf in Wales (The Long Barn) en drie waardebonnen voor een wandelverblijf in Frankrijk (Le Silence du Midi) te winnen zijn. Meer info via deze link.

Exact 8 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs, in een Bij Landgenoten Paviljoen. Wie dat precies zijn, ontdek je hieronder:

Kom dus zeker eens langs in Gent en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van deze bijzondere en druk bezochte beurs.

Meer informatie:


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!