TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Fiets- en Wandelbeurs Gent: de Poort naar je Wandel- of Fietsvakantie

De Fiets- en Wandelbeurs Gent vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024 in Flanders Expo, telkens van 10:00 tot 17:00.

De Fiets- en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende vakantie is er te vinden. Ontdek fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoor materiaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips. Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingfietsen en e-bikes uitproberen. En er is een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike-testevent van België. Twee events dus voor de prijs van één!

Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je gratis een afgedrukte versie van een selectie adresjes uit onze e-magazines ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ en ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij 1 volledig georganiseerde wandelreis in Slovakije (Sojka Resort), een wandelverblijf in Wales (The Long Barn) en drie waardebonnen voor een wandelverblijf in Frankrijk (Le Silence du Midi) te winnen zijn. Meer info via deze link.

Exact 8 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs, in een Bij Landgenoten Paviljoen. Wie dat precies zijn, ontdek je hieronder:

Kom dus zeker eens langs in Gent en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van deze bijzondere en druk bezochte beurs.

Tickets voor de beurs kosten € 12. Omdat ‘Bij Landgenoten’ partner is van dit event, kunnen we € 5 euro korting aanbieden via deze link (opgelet: enkel in voorverkoop tot 1 maart). Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis.

Meer informatie: