INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2023 is beschikbaar: 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan via deze link.
   VRIJKAARTEN: VAKANTIESALON BRUSSEL – Vraag nu je vrijkaarten aan via deze link.
   Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Word lid via deze link. Inclusief gratis magazine!
   Finca Amorosa (Spanje, Andalusië): korting bij boekingen vanaf 3 nachten – MEER INFO
   EDITIE 2023 IS VERS VAN DE PERS! BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Fiets- en Wandelbeurs Gent: de Poort naar je Wandel- of Fietsvakantie

   Fiets- en Wandelbeurs

   De Fiets- en Wandelbeurs Gent vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 in Flanders Expo, telkens van 10:00 tot 17:00.

   De Fiets- en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende vakantie is er te vinden. Ontdek fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoor materiaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips. Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingfietsen en e-bikes uitproberen. En er is een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike-testevent van België. Twee events dus voor de prijs van één!

   Duitsland is het themaland van de Fiets- en Wandelbeurs in 2023. Maar liefst 16 nationale parken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten zijn er te vinden. De 300.000 kilometer aan wandelroutes en 76.000 kilometer aan fietsroutes liggen op jou te wachten.

   Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je een gratis uitgedrukte versie van onze e-magazines Fietsen & Wandelen bij Land- en Taalgenoten, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij maar liefst 7 wandel- of fietsverblijven in het buitenland te winnen zijn.

   Exact 6 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs, in een Bij Landgenoten zone. Wie dat precies zijn, ontdek je hieronder:

   Kom dus zeker eens langs in Gent en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van deze bijzondere en druk bezochte beurs.

   Tickets voor de beurs kosten € 11. Omdat ‘Bij Landgenoten’ partner is van dit event, kunnen we € 4.50 euro korting aanbieden via deze link. Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis.

   Meer informatie: