BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Fiets- en Wandelbeurs Gent: de Poort naar je Wandel- of Fietsvakantie

Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs Gent vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 in Flanders Expo, telkens van 10:00 tot 17:00.

De Fiets- en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende vakantie is er te vinden. Ontdek fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoor materiaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips. Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingfietsen en e-bikes uitproberen. En er is een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike-testevent van België. Twee events dus voor de prijs van één!

Duitsland is het themaland van de Fiets- en Wandelbeurs in 2023. Maar liefst 16 nationale parken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten zijn er te vinden. De 300.000 kilometer aan wandelroutes en 76.000 kilometer aan fietsroutes liggen op jou te wachten.

Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je een gratis uitgedrukte versie van onze e-magazines Fietsen & Wandelen bij Land- en Taalgenoten, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij maar liefst 7 wandel- of fietsverblijven in het buitenland te winnen zijn.

Exact 9 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs, in een Bij Landgenoten zone. Wie dat precies zijn, ontdek je hieronder:

Kom dus zeker eens langs in Gent en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van deze bijzondere en druk bezochte beurs. Tevens organiseren we er een wedstrijd met een mooie prijzenpot.

Tickets voor de beurs kosten € 11. Omdat ‘Bij Landgenoten’ partner is van dit event, kunnen we € 4.50 euro korting aanbieden via deze link. Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis.

Meer informatie: