BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Portugal > Braga

Campismo Arco

9.5 /10 (5 recensies)

Campismo Arco - Camping bij Belgen in Portugal

Geert en Martine hebben sinds enkele jaren in Noord-Portugal een eigen plekje gevonden en ingericht als camping. Campismo Arco is gelegen op 150 meter van de dorpskern van Arco de Baúlhe met zijn typische, kleine winkeltjes, en is goed bereikbaar via de A7 autosnelweg, afrit Arco de Baùhle – Cabeceiras de Basto. Van hieruit is het slechts 1,3 km tot aan de camping.

De camping beschikt over een ruim sanitaire blok, bar met mogelijkheid tot avondeten, TV, internetaansluiting of gewoon gezellig terrassen. Tevens is er een ruim zwembad en een trampoline.

Op de camping zelf bevindt zich vakantiewoning Casa Arco met living, open keuken, terras, 2 slaapkamers, douche en toilet. Op ongeveer 3 kilometer van de camping bevindt zich de vakantiewoning Caso do Belga, met 3 kamers met tweepersoonsbedden en 1 stapelbed. De woning beschikt verder over een living met open keuken, een grote badkamer, 2 toiletten en 2 terrassen. Wie de vakantiewoningen huurt, kan gratis zwemmen op de camping.

Door hun 25 jaar lange reiservaring in Portugal kunnen Geert en Martine je een bezoek aan deze mooie streek met z’n vele bezienswaardigheden (steden, dorpjes, markten, natuurreservaten, …) ten sterkste aanraden. Ze voorzien ook info over wandelingen, uitgestippelde dagtrips voor steden, bezoek van porthuizen, …

Met de wagen kun je volgende bestemmingen gemakkelijk bereiken: Guimaraes, verkozen tot culturele hoofdstad 2012 (op slechts 30 minuten rijden), alsook het Alvao-natuurreservaat. Een uurtje rijden brengt je tot in Porto of de Dourovallei.

Meer info op de website van Campismo Arco.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CAMPISMO ARCO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CAMPISMO ARCO

     +351 968 176 246 | +32 497 360 430
     http://campismo-arco.blogspot.be/    Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig

     Geert & Martine

    PLAN JE REIS NAAR CAMPISMO ARCO

    LIGGING VAN CAMPISMO ARCO

  Adres: Lug. das Cruzes, 4860-067 Arco de Baúlhe, Portugal


   
  Informeer of boek bij CAMPISMO ARCO