BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Portugal > Leiria

Casa da Luísa

Casa da Luisa - Logeren bij Landgenoten in Portugal

Casa da Luísa is een nieuwbouw villa geschikt voor 8 personen, gelegen aan de Zilverkust in Portugal. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, privézwembad, BBQ en pizza oven.

De vakantiewoning is gelegen op 5 km van de populaire badplaatsen Foz do Arelho en São Martinho do Porto en op 500 meter van de Atlantische Oceaan!

Een paar jaar geleden bezochten Caroline & Elke vrienden die aan de Zilverkust wonen. Vanaf het moment dat ze aankwamen, voelden ze een sterke verbinding met de sereniteit van de omringende natuur en de kracht van de oceaan. Thuisgekomen begonnen ze te dromen over een huis vlakbij de oceaan waar ze wakker zouden worden tussen het geluid van vogels en golven, en waar ze uren konden wandelen in de natuur.​

Vandaag is hun droom uitgekomen. Casa da Luísa, vernoemd naar hun metekind Ella-Louise is er, en alles aan het huis is een mix van zowel hun eigen stijlen, gedachten en energieën.

De Zilverkust, gelegen tussen Porto en Lissabon in Portugal, dankt zijn naam aan het effect van de zon op de golven van de Atlantische Oceaan. Het staat bekend om zijn kustlijn, prachtige stranden en oude steden. Dit deel van Portugal is een geweldig alternatief voor de Algarve, met veel minder ontplooiing dan het drukke zuiden van het land.

De kustlijn is wilder, ongerept en ook een populaire bestemming voor surfers met stranden als Peniche en Nazare.

Meer info op de website van Casa da Luísa.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA LUÍSA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA LUÍSA

     +32 478 718 879
     http://www.casadalouisa.com/  


  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32478718879)

     Caroline De Paepe & Elke De Vlaminck

    FACEBOOK STREAM CASA LUÍSA


   
    PLAN JE REIS NAAR CASA LUÍSA

    LIGGING VAN CASA LUÍSA

  Adres: Rua Cabeça dos Fornos 20, 2500-716 Serra do Bouro, Portugal


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR CASA LUÍSA


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CASA LUÍSA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CASA LUÍSA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CASA LUÍSA