BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Italië > Le Marche

Casa Lavanda


CASA LAVANDA BIEDT EEN KORTING (-€10) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.

Veel landgenoten weten niet precies waar de Marken te vinden zijn. Ik zeg altijd: “Trek een lijn van Marseille naar Pisa en aan de kust van de Adriatische Zee klief je door ons huis.“.

Aan het woord is René Garrebeek, eigenaar van Casa Lavanda in Italië. René vervolgt: “Italiaanse vrienden wilden ooit weten: hoezo al die buitenlanders die oude boerderijen restaureren om in de Marken te komen wonen? Een moeilijke vraag om te beantwoorden! Ik had het in mijn antwoord over klimaat – veel meer zon dan in Vlaanderen!  –, de zee, cultuur, keuken, (meestal) vriendelijke mensen en nog een paar andere dingen.

Casa Lavanda is een voor deze streek typische boerderij die tot in de jaren ‘80 nog bewoond was, en met zoveel mogelijk duurzaam materiaal en vooral met veel liefde voor details compleet werd gerenoveerd. Het gastenverblijf biedt met ca. 80 m² ruim plaats aan 4 personen. Het appartement omvat 2 slaapkamers, een moderne badkamer en een woonkeuken van meer dan 30 m² met een gezellige zithoek. De vloer bestaat uit met de hand vervaardigde tegels, oude balken werden gesaneerd en elk vertrek heeft een eigen kleur. Het resultaat is een gezellige, huiselijke sfeer.

Het verblijf is uitgerust met een vaatwasmachine, een modern gasfornuis, een magnetron en satelliet-TV. WIFI is gratis. In het overgangs­seizoen wordt het appartement verwarmd. Servies, hand­doeken, beddengoed en bad­hand­doeken staan ter beschikking.

Er is ook een (half-bovengronds) zwembad van ca. 7 meter x 4 meter.

Nieuwsgierig ? Ga dan even naar de website www.casa-lavanda.it.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA LAVANDA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA LAVANDA

     0039 3389319767 | 0049 1726265441
     http://www.casa-lavanda.it  


  Aantal Kamers: 2
  Maximale Capaciteit: 4 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden

     René Garrebeek

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij CASA LAVANDA van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • € 10 korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    PLAN JE REIS NAAR CASA LAVANDA

    LIGGING VAN CASA LAVANDA

  Adres: Via San Moro di Ripe, 60012 Tre Castelli, Italië


   
  Informeer of boek bij CASA LAVANDA