BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Italië > Abruzzo > Lazio > Le Marche > Ligurië > Lombardije > Piemonte > Sicilië > Toscane > Umbrië

Huis Italië

Huis Italië

Huis Italië verhuurt een beperkte selectie vakantiehuizen en B&B’s in midden-Italië (Lazio, Umbrië, Toscane, de Marken), maar ook in Lombardije, Piemonte, de Abruzzen, Veneto, Ligurië en op Sicilië.

Het betreft accommodaties met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Huis Italië kent de eigenaars persoonlijk en wil met de service het verschil maken.

Als je eens naar een ander Italië wil, waar er geen massatoerisme is, en waar je prachtige stadjes vindt waar je misschien nog nooit van had gehoord, laat Huis Italië je dan helpen. Wie zijn vakantie hier boekt, gaat goed voorbereid op reis. Voor je vertrek ontvang je heel veel reisinformatie, met handige tips van restaurantjes, uitstappen, evenementen, etc. Ludwine zorgt dat je reis verrassend en onvergetelijk zal zijn!

In tegenstelling tot andere accommodaties op Bij Landgenoten, zijn de eigenaars dus geen Belgen of Nederlanders maar Italianen. Het boekings- en voorbereidingsproces verloopt echter wél via een Belgische contactpersoon. Zij vormt ook tijdens en na de reis jouw aanspreekpunt.

Meer info op de website van Huis Italië.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij HUIS ITALIË

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER HUIS ITALIË

     0496 393 832
     http://www.huisitalie.com    Extra Faciliteiten :

     Ludwine Vanacker

    FACEBOOK STREAM HUIS ITALIË


   
    PLAN JE REIS NAAR HUIS ITALIË

  Informeer of boek bij HUIS ITALIË