TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Kom Genieten van het Heerlijke Portugese leven in Casa René

Wil je even ontsnappen aan je home office, de files of het somberder weer? Hou je van een prachtige stad, van het strand en de oceaan, van sprookjesachtige paleizen en kastelen? Droom je van betoverende zonsondergangen? Proef je graag heerlijke gastronomie? Wil je leren surfen? Betoverd worden door een wondere onderwaterwereld? Of een combinatie op uw maat?

Dan is Casa René het juiste adres voor jou! Het is de ideale uitvalsbasis dankzij zijn fantastische ligging en uitstekende faciliteiten. Je combineert hier moeiteloos een citytrip in Lissabon, een bezoek aan de wondermooie paleizen en kastelen van Sintra, enkele dagen strandvakantie of rustig ontspannen in een mooie tuin met zwembad.

De 5 moderne appartementen met 2 slaapkamers en 2 en-suite badkamers, ruime woonkamer, ingerichte keuken en privéterras zijn ideaal voor koppels of een familie. Koen & Ylvi hebben eveneens een studio voor 2 personen, wat maakt dat ook groepen en families tot 22 personen perfect bij hen kunnen verblijven.

Ze helpen je graag bij het samenstellen van je vakantie of citytrip op maat, geven graag antwoord op al je vragen over de situatie in Portugal en hebben superflexibele annulatievoorwaarden. Aarzel niet om hen te contacteren. Het deed hen super deugd dat ze de afgelopen weken meerdere Belgische en Nederlandse gasten op bezoek hebben gehad. Ze hadden allemaal lang getwijfeld om te komen gezien de complexe situatie, maar waren zonder uitzondering super tevreden dat ze geweest zijn. Dat ze ervan genoten hadden. Dit deed Koen & Ylvi ook genieten!

Bekijk hier de video van Casa René en de gezellige wandelstraat waar Casa René gelegen is. Of bezoek zeker ook eens de website.

 Informeer of boek bij Casa René

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!