TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

De Mooiste Foto’s van Afgelopen Zomer Vereeuwigen

Heb je afgelopen zomer een heerlijke vakantie gehad? Je kan dan kiezen om een gepersonaliseerd fotoboek te maken. Bundel de geweldige foto’s allemaal bij elkaar, zodat je de mooie momenten samen kan herbeleven. Wil je graag aan vrienden en familie laten zien wat jullie allemaal hebben gedaan op vakantie? Neem het fotoboek dan overal mee naartoe. Kies een pakkende voorkant en zet op de zijkant de vakantiebestemming en het jaartal. Het is leuk om na elke vakantie een nieuw fotoboek te maken. Ben je benieuwd waar je allemaal op moet letten bij het vereeuwigen van je foto’s? We vertellen het hier.

Maak een selectie van de foto’s

Op vakantie maak je vaak veel verschillende foto’s. Zorg dat je een selectie maakt van de foto’s die je het leukste vindt. Let er ook op dat je niet allemaal dezelfde soort foto’s in het fotoboek plaatst. Het is namelijk zonde wanneer de pagina’s veel op elkaar lijken. Denk na welke indeling je voor het fotoboek mooi vindt. Zorg dat het overzichtelijk blijft en er een bepaald tijdsverloop in verwerkt is. Gebruik de software om het fotoboek te maken, zodat je weet hoe dat eruit komt te zien. Verzamel foto’s van je gsm en van de fotocamera’s die mee waren op vakantie. Vraag ook aan het gezelschap waarmee je op vakantie was of ze alle foto’s door willen sturen. Maak dan een keuze welke mooi genoeg zijn om in het fotoboek te zetten.

Houd het rustig

Kies de grootte van het fotoboek dat het beste past bij de foto’s. Wil je graag dat de foto’s er duidelijk uitspringen? Kijk dan naar de opties voor een groter formaat. Vind je het juist makkelijker om het fotoboek overal mee naar toe te nemen? Dan is het fijn om een kleiner formaat fotoboek te kiezen. Zorg dat het fotoboek niet te druk wordt. Je kan ervoor kiezen om tekst en andere vormen in het fotoboek terug te laten komen, maar houd hier wel een mooie balans in. De foto’s moeten namelijk wel de aandacht krijgen die ze verdienen. Kies voor een neutrale achtergrondkleur zodat het een bepaalde rust uitstraalt. Plaats voor de rust ook af een toe een beeldvullende foto.

Kortom, voor het vereeuwigen van de foto’s kan je het beste kiezen voor een fotoboek. Zorg dat je een mooie selectie maakt van foto’s die je er graag in wil hebben. Maak het fotoboek niet te druk, zodat het fijn is om er doorheen te bladeren.