TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

De Sneaker Trends van Komende Zomer

Nu de zomer er weer aankomt en de reisplannen weer opborrelen, willen we allemaal onze leukste outfits uit de kast halen. Je staat voor de spiegel en je hebt je leukste outfit aangetrokken. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een sneaker uitkiezen die de “look” helemaal af kan maken. En die uiteraard mee kan in je valies op vakantie. Het enige probleem is dat je je schoenencollectie nog niet “summer ready” hebt gemaakt. Sta jij op het punt om nieuwe sneakers voor de zomer te kopen? En heb je geen idee wat de laatste zomertrends zijn? Maak je maar geen zorgen! in dit artikel zullen wij je op de hoogste brengen van de laatste zomertrends.

Vintage en Oldschool Sneakers

Tegenwoordig kunnen we makkelijk sneakers online kopen. Super handig voor wanneer je een druk schema hebt met geen tijd om uitgebreid te gaan winkelen. Deze zomer zijn vintage sneakers weer helemaal terug. Hierbij hebben we het natuurlijk over sneakers Converse Chuck Taylor. Met deze sneaker kun je elke outfit afmaken. Dit betekent dus ook dat je deze schoen niet alleen onder broeken hoeft te dagen. Een andere klassieker is de Nike Dunk. Deze schoenen zijn deze zomer verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het enige waar je rekening mee kunt houden is dat ze niet in grote hoeveelheden worden geproduceerd, daarom zijn ze duur en snel uitverkocht. Tot slot de Vans Oldskool ook nog even in het zonnetje zetten. Ook deze schoen zijn lekkere zomerschoenen en je kunt ze met elke outfit aan.

Duurzame en Comfortabele Sneakers

Naast de leuke vintage en oldskool sneakers, willen we ook de duurzame en comfortabele sneakers in het zonnetje zetten. Een merk dat echt schoenen nog enkel van duurzaam katoen maakt, is Adidas. Hiernaast houden de ontwerpers constant rekening met het kunnen hergebruiken van hun producten. De Adidas All star is een echt zomer schoen. Doordat het een laag model is, kun je er makkelijk instappen en onder broeken en rokken dragen. Als je voor echte comfort wilt gaan, dan kun je het beste voor New Balance en Puma classic suède kiezen. Beide merken hebben mooie suède schoenen waar je lang van kunt genieten. Als laatst willen we aangeven dat alle sneakers die genoemd zijn door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Kortom, deze zomer op vakantie kun je kijken of jij juist wilt gaan voor vintage en oldschool sneaker of als je een meer duurzame en comfortabele keus wilt maken. Weet jij al waar jij voor gaat kiezen wanneer je je bagage klaarmaakt?