INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website
   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Suggesties voor Lange Verblijven in ons Nieuwste E-Magazine

   Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten

   Regelmatig brengt Bij Landgenoten nieuwe digitale, doorbladerbare en interactieve magazines uit, die gewijd zijn aan een specifiek thema.

   Reeds gekend zijn de e-magazines Wandelen bij Land- en Taalgenoten (wandelvakanties), Fietsen bij Land- en Taalgenoten (fietsvakanties), Met Kids bij Land- en Taalgenoten (gezinsvriendelijke vakanties) en Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten (culinaire vakanties) online gezet.

   Onlangs werd daar een nieuw e-magazine aan toegevoegd: Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten.

   Dit nieuwe e-magazine is een onrechtstreeks gevolg van Covid-19. Tijdens de lange lockdowns werd telewerken de norm en werd internationaal toerisme zo goed als onmogelijk. Zodra reizen weer mogelijk werd gemaakt, hadden sommigen de voordelen van telewerk zodanig omarmd, dat telewerken op toeristische bestemmingen een opmars kende. Het maakt de telewerker immers veel productiever als hij/zij het nuttige aan het aangename kan koppelen. Uiteraard dient dit te gebeuren op een locatie die er geschikt voor is (met o.a. de nodige rust, faciliteiten en voldoende kwalitatieve wifi-verbinding), en bovendien moet huren op lange termijn in vertrouwen kunnen gebeuren. Dat je op dat moment kunt terugvallen op Belgische of Nederlandse verhuurders, maakt het voor de telewerkers een stuk veiliger.

   Maar het zijn uiteraard niet alleen telewerkers of digitale nomaden die voor een langer verblijf opteren. Sommigen zijn immers ook op zoek naar adresjes om te overwinteren of hebben tijd voor of zin in een lange vakantie, om bv. een bepaalde regio goed te leren kennen.

   We presenteren in deze allereerste editie van dit gloednieuw e-magazine 8 adresjes voor een lang verblijf bij land- en taalgenoten. Onderaan elk artikel staat telkens een link naar een website of naar een mailadres. Je volgende verblijf is dus letterlijk one click away.

   Dit e-magazine wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe adresjes en bijzondere aanbiedingen. We wensen je alvast heel veel inspiratie bij het doorbladeren van dit digitaal magazine.

   E-Magazine Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten