TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Gezinsvriendelijke Bestemmingen voor een Onvergetelijke Familievakantie

Ben je op dit moment druk aan de slag met het plannen van je volgende vakantie met het hele gezin? Dan zijn er vast en zeker een aantal eisen die je stelt aan de plek van bestemming. Zo moet het niet te ver reizen zijn. Het drinkwater moet schoon zijn. En voor de kinderen moet er meer dan genoeg te zien en te doen zijn. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van gezinsvriendelijke bestemmingen waar je uit kunt kiezen. Waar je dan zoal aan kunt denken, lees je in dit artikel.

De kids smullen van de lekkerste gerechten in Italiaanse regio’s zoals Florence en Lombardije

Dat Italië een van de meest geliefde landen is om met het gezin op vakantie te gaan, is helemaal niet zo gek. Overal in het land maak je kennis met de hoge gastvrijheid. En de hele dag door smullen de kinderen van lekkere ijsjes, pasta’s en pizza’s. Vier je graag vakantie op een camping aan het Gardameer? Of ga je voor een luxe woning in Florence? Het zijn slechts een paar opties van bestemmingen waar je uit kunt kiezen.

Waterpret en een hoop adrenaline kom je tegen aan de costa’s van Spanje

Maar er is nog een ander populair land waar je bijvoorbeeld met Transavia op kunt vliegen. Heb je al eens een keer overwogen om vakantie te vieren in het altijd zonnige Spanje? Van bruisende steden zoals Barcelona en Valencia tot aan gierende water- én pretparken. Je komt het allemaal tegen in het land op een relatief korte afstand van elkaar. Je leest het dus goed. Hier gaan jullie dan ook vast en zeker de mooiste herinneringen voor het leven maken. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles. 

Ga voor gemak door te vliegen naar de plek van bestemming

Kun je eigenlijk niet wachten om de zon op te gaan zoeken met het hele gezin? Dan is het slim om het beschikbare aanbod aan vliegtickets een keer op een rijtje te zetten. Je krijgt zo meteen een goed beeld van de vertrektijden, zodat je daar de vakantie weer erg makkelijk omheen kunt plannen. Ideaal als je bijvoorbeeld dan weet dat de kinderen lekker in slaap kunnen vallen tijdens het vliegen. Dat maakt jouw vakantie meteen weer wat relaxter. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de bestemming van je volgende reis?