INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Promoties

   Gratis naar Second Home Expo Gent

   Van 8 tot 10 oktober 2021 vindt in Flanders Expo Gent de volgende editie van Second Home Expo plaats, dé beurs voor wie wil investeren of genieten van een tweede verblijf. En dankzij ‘Bij Landgenoten Invest’ – officieel partner van Second Home Expo – kun je er gratis naartoe.

   .
   Meer dan 25 landen vertegenwoordigd

   Wie graag inspiratie wil opdoen voor een tweede verblijf of concrete plannen heeft om een villa, appartement of chalet aan te kopen in binnen- of buitenland kan er terecht bij tal van makelaars en projectontwikkelaars. Spanje, Frankrijk en Portugal blijven de toplanden voor tweede verblijven. Maar ook de meer exotische bestemmingen à la Zuid-Afrika en de Kaapverdische Eilanden winnen aan populariteit. Of een groeiland als Hongarije. Op Second Home Expo zet jij, net als jaarlijks 15.000 andere bezoekers, de eerste stap naar een tweede huis. Op vakantie gaan naar jouw eigen droomhuis? Investeren in vastgoed met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven! Met ruim 25.000 vakantiewoningen in ruim 25 landen van 100 gespecialiseerde aanbieders, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak. Kom langs en laat je inspireren én informeren op Second Home Expo.

   .
   Inspiratie en informatie à volonté

   Tijdens Second Home Expo kun je dagelijks diverse lezingen en presentaties van deskundigen bijwonen. Aan de aankoop van een tweede verblijf zijn immers heel wat aspecten verbonden waarmee je rekening dient te houden. Wist je bijvoorbeeld dat ieder land zijn eigen fiscale en juridische wet- en regelgeving hanteert? Het is goed om je hierover nauwkeurig te informeren vooraleer je vastgoed in het buitenland aanschaft. Vraag je je af hoe je een tweede verblijf moet verhuren, en wat de mogelijkheden zijn op vlak van financiering? Ook dit kom je te weten tijdens Second Home Expo. Met al deze nuttige informatie en handige tips ben je helemaal klaar om over te gaan tot de aankoop van uw droomwoning.

   .
   Gratis dankzij Bij Landgenoten

   Tickets kosten normaal € 15. Maar wie zich online registreert via deze link, kan gratis naar Second Home Expo! Dit kadert in het partnership van ‘Bij Landgenoten Invest’ met Second Home Expo. Naast de gratis toegang ontvang je ook het beursmagazine, en kun je op de beurs genieten van het dagelijks seminarieprogramma. Om je bezoek aan de Second Home Beurs helemaal compleet te maken, biedt de organisatie je in de wijnbar een goed glas wijn aan. Doen dus!

   .
   Praktisch

   Second Home Expo
   08-10/10/2021
   Flanders Expo Gent
   11-18 uur
   Website