TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Gratis naar Second Home Expo Gent

Op 9 en 10 maart 2024 vindt in Flanders Expo Gent de volgende editie van Second Home Expo plaats, dé beurs voor wie wil investeren of genieten van een tweede verblijf. En dankzij ‘Bij Landgenoten Invest’ kun je er gratis naartoe.

.
Meer dan 20 landen vertegenwoordigd

Op de Second Home Expo in Gent vind je meer dan 75 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Met persoonlijk advies helpen ze je graag bij het vervullen van jouw droom. Laat je daarnaast informeren tijdens één van de vele uitgebreide seminars. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Expojouw eerste stap naar een tweede huis?

Inspiratie en informatie à volonté

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op Second Home Expo staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

.
Gratis dankzij Bij Landgenoten

Wij bieden als partner gratis toegangstickets aan. Na online registratie kun je direct je toegangskaart uitprinten en ontvang je ook een kopie per e-mail. Doen dus! Surf hiervoor naar deze URL en doe het volgende:

  1. Vul je mailadres in en klik op ‘Volgende’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Je ontvangt je gratis tickets in je mailbox.
.
Praktisch

Second Home Expo
09-10/03/2024
Flanders Expo Gent
10-17 uur
Website