TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Haus Cindy: Nieuwe Uitvalsbasis

Cindy & Bjorn van Haus Cindy (Duitsland) hebben groot nieuws: ze verhuisden afgelopen winter de locatie van hun B&B, en ontvangen hun gasten vanaf nu zo’n 10 minuten verderop, in het dorpje Äule, op zo’n 1.040 meter hoogte.

Cindy: “De vorige locatie werd stilaan veel te krap. Door het succes van de B&B moesten we vaak gasten weigeren, maar er was geen plaats voor uitbreiding met enkele extra kamers. Bovendien wordt ons zoontje Ibe een jaartje ouder, en begon hij de nood te voelen aan een grotere slaapkamer. Ons privé woongedeelte op de vorige locatie was sowieso te klein. Vandaar de verhuis. We blijven echter in dezelfde regio, want het is hier fantastisch.”

De accommodatie biedt 8 tweepersoonskamers (waarbij van 2 kamers ook 1 familiekamer kan worden gemaakt), en er zijn 4 kamers met terras. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer. Ook is er zitgelegenheid, TV met TV-Vlaanderen (Belgische TV), koffie- en theemogelijkheden, fruit en een minibar.

‘s Avonds kun je dan weer genieten van een heerlijk diner (5x in de week) en nog even nagenieten van de gebeurtenissen van de voorbije dag met de andere gasten.

Vanuit de B&B geniet je dagelijks van een enorm pakket aan activiteiten. Bij een verblijf van minstens 2 nachten is de Hochschwarzwald-card inbegrepen. Deze kaart biedt je een ruim en aantrekkelijk aanbod van attracties in de buurt, en dit allemaal met gratis toegang (gratis zwemmen, museums, mini golfen, …) Als surplus geeft deze kaart ook nog recht op gratis openbaar vervoer in 2de klasse (trein, tram en bus) in een regio bijna zo groot als Vlaanderen, nl. van Karlsruhe tot Basel.

Dit is ook een zeer mooie streek met vele wandelingen voor jong en oud, en deze zijn allemaal mooi samengebundeld in een wandelboekje. Ook is er voor de gasten een brochurehoek aanwezig.

Meer info op de website van Haus Cindy.


 
 Informeer of boek bij HAUS CINDY

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!