TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Heropening B&B Hacienda Riogordo op 23 Maart 2024

Na de aankoop van Hacienda Riogordo (Spanje, Andalusië) in mei 2023 begonnen de plannen van Harmke & Menno en van Natalie & Rudolf, de nieuwe eigenaren van deze B&B! Hun enthousiasme was mega, maar waar te beginnen? En vooral… wanneer konden ze hun gasten weer verwelkomen?!

En nu is het bijna zover! Op 23 maart heropenen zij de B&B en zijn gasten van harte welkom om mee te genieten van deze unieke plek in het zuiden van Andalusië.

Ze hebben er alles aangedaan om het “van hen” te maken: inrichting aangepast, keuken totaal verbouwd, zonnepanelen geplaatst (in een land waar zoveel de zon schijnt, moet je daar toch gebruik van maken) en kamer Alfarnatejo uitgebreid met een eigen luxe badkamer.

Verder hebben ze al veel contacten gemaakt in het dorp, restaurantjes uitgeprobeerd en de omgeving verkend. En wat is het prachtig!

Ze hopen dat Hacienda Riogordo voor de gasten meer zal zijn dan alleen een verblijf. Van historische steden vol culturele juweeltjes tot adembenemende natuurgebieden, alles ligt binnen handbereik. Het is een oase van zowel rust als comfort in het bruisende Andalusië. Geniet van het beste van twee werelden: de Andalusische charme en de Nederlandse gastvrijheid.

Bezoek alvast even de website van Hacienda Riogordo.

íHasta pronto! íNos vemos!


 
 Informeer of boek bij HACIENDA RIOGORDO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!