TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Le Clos des Troubadours: Topper nabij Carcassonne

Le Clos des Troubadours - Logeren bij Belgen nabij Caracassonne

Carcassonne (gelegen in de Languedoc-Roussillon) is niet alleen de grootste wijnstreek van Frankrijk maar beschikt tevens over een zeer rijke geschiedenis. De middeleeuwse stad is dan ook door UNESCO beschermd, evenals de vele Katharenkastelen. De volledig vernieuwde B&B Le Clos des Troubadours ligt op enkele kilometers vandaar en op 5 minuten rijden van het vliegveld (dagelijkse vlucht met Ryanair). Ook de middellandse zee en de Pyreneeën liggen slechts op 45 minuten rijden.

Het is een streek waar wandelaars, fietsers en motorrijders niet op hun honger zullen blijven zitten. Maar het is vooral in de B&B Le Clos des Troubadours, gelegen in een stiltegebied, dat het genieten echt kan beginnen. Alle kamers beschikken over alle moderne comfort. Brede boxspring bedden, moderne badkamer, espresso, airco, enz.

De binnentuin met verwarmd zwembad en pool house  bieden een echt vakantiegevoel. De kleinschaligheid staat dan ook garant voor een volledig coronaproof verblijf.

Dagelijks serveren Denise en Filip een gevarieerd uitgebreid ontbijtbuffet en enkele dagen per week is er een  (gastronomische) table d’hôtes. Iedere dag geven ze ook tal van tips voor uitstapjes, zodat al vlug zal blijken dat een week veel tekort was.

Tevens zullen de nu pas volledig vernieuwde gîtes (elk voor 4 personen) zeker in de smaak vallen.

Denise en Filip hebben dan ook maar 1 doel: hun klanten persoonlijk verwennen. Hun overwinning in ‘Met Vier in Bed’ gaf hen dan ook een echte boost om in deze richting verder te gaan. Ze zien er al naar uit jullie weldra te ontvangen.

Meer info op de website van Le Clos des Troubadours.

 Informeer of boek bij B&B LE CLOS DES TROUBADOURS

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!