BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Le Clos des Troubadours: Topper nabij Carcassonne

Le Clos des Troubadours - Logeren bij Belgen nabij Caracassonne

Carcassonne (gelegen in de Languedoc-Roussillon) is niet alleen de grootste wijnstreek van Frankrijk maar beschikt tevens over een zeer rijke geschiedenis. De middeleeuwse stad is dan ook door UNESCO beschermd, evenals de vele Katharenkastelen. De volledig vernieuwde B&B Le Clos des Troubadours ligt op enkele kilometers vandaar en op 5 minuten rijden van het vliegveld (dagelijkse vlucht met Ryanair). Ook de middellandse zee en de Pyreneeën liggen slechts op 45 minuten rijden.

Het is een streek waar wandelaars, fietsers en motorrijders niet op hun honger zullen blijven zitten. Maar het is vooral in de B&B Le Clos des Troubadours, gelegen in een stiltegebied, dat het genieten echt kan beginnen. Alle kamers beschikken over alle moderne comfort. Brede boxspring bedden, moderne badkamer, espresso, airco, enz.

De binnentuin met verwarmd zwembad en pool house  bieden een echt vakantiegevoel. De kleinschaligheid staat dan ook garant voor een volledig coronaproof verblijf.

Dagelijks serveren Denise en Filip een gevarieerd uitgebreid ontbijtbuffet en enkele dagen per week is er een  (gastronomische) table d’hôtes. Iedere dag geven ze ook tal van tips voor uitstapjes, zodat al vlug zal blijken dat een week veel tekort was.

Tevens zullen de nu pas volledig vernieuwde gîtes (elk voor 4 personen) zeker in de smaak vallen.

Denise en Filip hebben dan ook maar 1 doel: hun klanten persoonlijk verwennen. Hun overwinning in ‘Met Vier in Bed’ gaf hen dan ook een echte boost om in deze richting verder te gaan. Ze zien er al naar uit jullie weldra te ontvangen.

Meer info op de website van Le Clos des Troubadours.


 
 Informeer of boek bij B&B LE CLOS DES TROUBADOURS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!