BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

NIEUW: Op Reis Met Landgenoten

Reizen beperkt zich niet tot verblijven in een accommodatie. Velen willen ook een land of ruimere regio beter leren kennen, erin rondtrekken, de highlights ervan tot zich nemen. Waar ‘Bij Landgenoten’ veeleer op accommodaties is gericht, is ‘Met Landgenoten’ gefocust op Nederlandstalige reisorganisatoren die kleinschalige groepsreizen of individuele reizen op maat organiseren. Ook hier weer niets dan voordelen: jouw rechtstreekse contactpersoon spreekt je eigen taal, is specialist in een welbepaalde regio én biedt jou volledig maatwerk. Reis je liever individueel, met je partner, met je gezin, met je familie, met een vriendengroep? Het kan. Of sluit je liever aan bij een georganiseerde reis met reizigers die dezelfde wens hebben om dat ene land of die ene regio beter te leren kennen? Ook dat kan.

Sinds het bestaan van ‘Met Landgenoten’ kregen we de vraag of er geen mogelijkheid was om een soort kruisbestuiving te maken tussen ‘Bij Landgenoten’ en ‘Met Landgenoten’. Het resultaat zijn de ‘Met Landgenoten Reizen’. Bepaalde reisorganisatoren bieden vanaf nu via Met Landgenoten’ af en toe een volledig uitgewerkte reis aan, waarop je tegen een voordelig tarief kan intekenen. Alle reizen worden Nederlandstalig begeleid of hebben een Nederlandstalig aanspreekpunt en in veel gevallen wordt er ook verbleven bij Nederlandstalige eigenaars. Passen de vaste vertrekdatums je niet of wil je exact dezelfde reis boeken met een gesloten privégroep (familieleden of vrienden)? Ook dat is mogelijk.

Wie lid is van de Bij Landgenoten Club geniet bovendien van een extra korting op bepaalde van deze reizen.

De eerste aangeboden reizen gaan naar de volgende bestemmingen:

Wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige ‘Met Landgenoten Reizen’? Surf dan naar ‘Met Landgenoten’ en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!