INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Nieuwe Eigenaars voor Casa Orbeta vanaf 01/12

   Casa Orbeta

   Binnen minder dan 3 maand, vanaf 1 december 2021, nemen Sammy Heeren & Evi Cuypers de fakkel over van Eddy Van Coillie & Nancy Van Staeyen in Casa Orbeta (Spanje, Costa Blanca).

   Een B&B in Spanje, het was een droom van Sammy & Evi, die meermaals werd uitgesproken, maar waar verder niets concreet mee werd gedaan. Tot op een dag het pareltje ‘Casa Orbeta’ op hun pad kwam. Onmiddellijk waren ze verliefd en besloten ze om het levenswerk van Eddy & Nancy verder te zetten.

   Natuurlijk waren er redenen waarom ze eerst nog twijfelden: Sammy moest dan de zaak die hij samen met zijn ouders uitbaatte verlaten. Evi, een gepassioneerde kleuterleidster, zou dan weer haar kleintjes missen, de kinderen en naaste familie, de vrienden, … Maar uiteindelijk beslisten ze het zuiders verhaal niet langer uit te stellen. In plaats van excuses zochten ze oplossingen.

   De recensies van Casa Orbeta waren de afgelopen jaren unaniem lovend, waardoor Sammy & Evi de B&B gelijkaardig willen uitbaten en er ook een tikkeltje van hun eigenheid in willen steken. Bijkomstig bieden ze daarom ook massages en workshops aan. Meer hierover verneem je tegen het einde van dit jaar.

   Intussen staat alvast de nieuwe website van Casa Orbeta online, die door Sammy & Evi werd opgezet.

   Casa Orbeta telt 5 gastenverblijven op het domein van 4.000m². Elk met een eigen airco, badkamer en gratis WiFi. Binnen het domein is er een verwarmd zwembad van 10m x 4m op zout water beschikbaar. Eveneens kan je hier heerlijk zonnebaden. Indien je liever voor een plekje in de schaduw kiest, dan plaats je je onder het overdekt terras.

   De meesten komen naar Casa Orbeta voor rust, ontspanning en om te genieten. Maar ook de sportieve fietser of motoliefhebber haalt hier zijn hartje op met verschillende uitgestippelde routes. Casa Orbeta bevindt zich in één van de gezondste klimaten in Europa, en dat kan je voelen! Het is hier goed weer vanaf maart tot en met oktober. En zelfs in de winter is het er nog aangenaam.

   Informeer of boek bij CASA ORBETA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!