TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Nieuwe Eigenaren voor Domaine La Monèze Basse

Vanaf 1 oktober 2023 nemen Bart Dammers & Anjo Schuiling de fakkel over van Jeremy & Tania in Domaine La Monèze Basse – gelegen in het hart van het Katharenland. 

Nog steeds zullen jullie dus onvergetelijke momenten kunnen doorbrengen bij Nederlandstalige eigenaren, op dit domein met drie gîtes. Binnenkort komen daar trouwens drie prachtige gastenkamers bij, allemaal omgeven door de prachtige tuin (verkozen tot één van de mooiste tuinen van het departement Aude in 2022), inclusief zwembad en speeltuin voor de kleintjes.

Voor Bart & Anjo start er dus een nieuw verhaal. Ze werden instant verliefd op het Katharenland, een gebied met een oneindige geschiedenis vol mysteries, met een goede gastronomie en een prachtige natuur. Nu realiseren ze dus hun droom om in Zuid-Frankrijk te wonen. Bart & Anjo zijn altijd gepassioneerd geweest door het gelukkig maken van mensen, het delen van fantastische momenten en het vinden van alle manieren om je een verblijf aan te bieden dat zo dicht mogelijk bij je wensen ligt. Hun visie: persoonlijke service bieden  om een onvergetelijke vakantie door te brengen. Zij zullen je persoonlijke coach zijn om je verblijf uniek en plezierig te maken. Neem bij interesse zeker even contact met hen op.

Momenteel loopt in Domaine La Monèze Basse overigens een speciale promotie voor een verblijf in september, oktober of november 2023 (vanaf € 65 per nacht). Ook gelden er al speciale vroegboekkortingen voor het seizoen 2024.

Meer info op de website van La Monèze Basse, een plaats van genieten en ontspannen.


 
 Informeer of boek bij Domaine La Monèze Basse

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!