TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

 VIP-PROFIEL

Afrika > Oeganda > Rwanda

OntdekOeganda & AllRideAfrika

9.6 /10 (1 recensie)


OntdekOeganda & AllRideAfrika - Nederlandstalige Touroperator in Oeganda

Pieter woont al zo’n 5 jaar in Oeganda en neemt er jou – samen met zijn lokaal team – mee op actieve rondreizen.

Met ‘OntdekOeganda’ richt Pieter zich op koppels, gezinnen, vriendengroepen en studenten die Oeganda op een actieve en uiterst lokale manier willen ontdekken. Van wandelingen rondom kratermeren tot kajak op de Nijl, van koffie roosteren bij locals tot oog-in-oog staan met berggorilla’s, van vogelspotten tot het ondernemen van een tweedaagse trektocht door de Rwenzorie mountains en fietssafari’s doorheen de savanne. Uitgewerkt op maat en voor elk fysiek niveau.

Via ‘Allride Afrika’ biedt hij bijzondere fietsreizen aan van 10 tot 14 dagen in Oeganda en (vanaf 2023) Rwanda. Hij focust hierbij op charme en kleinschaligheid: groepen van 10 à 20 personen en geen massatoerisme. Er wordt niet gefietst van A naar B in lijnetappes, maar er wordt gekozen voor prachtige lodges van waaruit lussen worden gereden. Zo kan flexibel worden ingespeeld op de aard van de groepen en op alle mogelijke fietsniveaus. De fietsers ervaren zo de mooiste paden vol singletracks en avontuur. Oeganda is niet technisch maar kent een hele leuke flow van fietsbare klimmen en afdalingen – het is als een speeltuin. Er wordt niet gereden met een konvooi van fietsers en volgwagens, maar er wordt lokaal gefietst, waar auto’s zelfs niet kunnen passeren. De fietsreizen worden hierbij altijd gecombineerd met safari’s – ook mountainbikesafari’s – en lokale activiteiten zoals lunchen bij een familie thuis, vanilla-en thee plantages en unieke wandelingen rondom kratermeren.

Alle reizen, niet alleen de fietsvakanties maar ook de avontuurlijke vakanties, zijn door de bezieler Pieter Godaert ontwikkeld. Vijf jaar scouten resulteerde in private routes, wandelingen en activiteiten die concullega’s niet kunnen aanbieden. Pieter en zijn team zetten hard in op flexibiliteit en proberen een enorme betrokkenheid aan hun klanten voor te schotelen. Dit resulteert ook in reizen op maat – helemaal naar de wensen van de klant. Hun passie is reizen op een actieve manier. Actief naar ieders kunnen en capaciteiten. Afrika is zoveel meer dan een rondreis in de auto. Pieter haalt je uit de auto en laat je het land op een andere manier ontdekken. Vele organisaties bieden rondreizen aan binnen eenzelfde toeristische circuit. Hij gaat daar juist weg van. Daarnaast zet hij ook sterk in op lokale impact. Hij vliegt geen bende vrijwilligers of gidsen in, maar heeft heel veel lokale partners en gidsen tijdens de reizen. Een fietsreis van 14 personen kent vaak tot 4 lokale gidsen, ideaal om tijdens de ritten eens op te splitsen – of eens een dag niet te fietsen.

Meer info op de website van OntdekOeganda en AllRideAfrika. Hier kun je ook de reisprogramma’s en brochures bekijken.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA


 
 Informeer of boek bij ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA

     +32 478 828 864
     https://allrideafrika.com/    Extra Faciliteiten :

  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32478828864)

     Pieter Godaert

    FACEBOOK STREAM ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA


   
    PLAN JE REIS

    ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA: FIETSBESTEMMING

  Fietsfan?
   
  ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA