INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2023 is beschikbaar: 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan via deze link.
   VRIJKAARTEN: VAKANTIESALON BRUSSEL – Vraag nu je vrijkaarten aan via deze link.
   Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Word lid via deze link. Inclusief gratis magazine!
   Finca Amorosa (Spanje, Andalusië): korting bij boekingen vanaf 3 nachten – MEER INFO
   EDITIE 2023 IS VERS VAN DE PERS! BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
    VIP-PROFIEL

   Afrika > Oeganda > Rwanda

   OntdekOeganda & AllRideAfrika


   OntdekOeganda & AllRideAfrika - Nederlandstalige Touroperator in Oeganda

   Pieter en Jessica wonen al zo’n 5 jaar in Oeganda en nemen er jou mee op actieve rondreizen.

   Met ‘OntdekOeganda’ richten ze zich op koppels, gezinnen, vriendengroepen en studenten die Oeganda op een actieve en uiterst lokale manier willen ontdekken. Van wandelingen rondom kratermeren tot kajak op de Nijl, van koffie roosteren bij locals tot oog-in-oog staan met berggorilla’s, van vogelspotten tot het ondernemen van een tweedaagse trektocht door de Rwenzorie mountains en fietssafari’s doorheen de savanne. Uitgewerkt op maat en voor elk fysiek niveau.

   Via ‘Allride Afrika’ bieden ze bijzondere fietsreizen aan van 10 tot 14 dagen in Oeganda en (vanaf 2023) Rwanda. Ze focussen hierbij op charme en kleinschaligheid: groepen van 10 à 20 personen en geen massatoerisme. Er wordt niet gefietst van A naar B in lijnetappes, maar er wordt gekozen voor prachtige lodges van waaruit lussen worden gereden. Zo kan flexibel worden ingespeeld op de aard van de groepen en op alle mogelijke fietsniveaus. De fietsers ervaren zo de mooiste paden vol singletracks en avontuur. Oeganda is niet technisch maar kent een hele leuke flow van fietsbare klimmen en afdalingen – het is als een speeltuin. Er wordt niet gereden met een konvooi van fietsers en volgwagens, maar er wordt lokaal gefietst, waar auto’s zelfs niet kunnen passeren. De fietsreizen worden hierbij altijd gecombineerd met safari’s – ook mountainbikesafari’s – en lokale activiteiten zoals lunchen bij een familie thuis, vanilla-en thee plantages en unieke wandelingen rondom kratermeren.

   Alle reizen, niet alleen de fietsvakanties maar ook de avontuurlijke vakanties, zijn door bezielers Pieter Godaert en zijn vriendin Jessica Akoluot ontwikkeld. Vijf jaar scouten resulteerde in private routes, wandelingen en activiteiten die concullega’s niet kunnen aanbieden. Pieter en Jessica zetten hard in op flexibiliteit en proberen een enorme betrokkenheid aan hun klanten voor te schotelen. Dit resulteert ook in reizen op maat – helemaal naar de wensen van de klant. Hun passie is reizen op een actieve manier. Actief naar ieders kunnen en capaciteiten. Afrika is zoveel meer dan een rondreis in de auto. Pieter en Jessica halen je uit de auto en laten je het land op een andere manier ontdekken. Vele organisaties bieden rondreizen aan binnen eenzelfde toeristische circuit. Zij gaan daar juist weg van. Daarnaast zetten ze ook sterk in op lokale impact. Ze vliegen geen bende vrijwilligers of gidsen in, maar hebben heel veel lokale partners en gidsen tijdens hun reizen. Een fietsreis van 14 personen kent vaak tot 4 lokale gidsen, ideaal om tijdens de ritten eens op te splitsen – of eens een dag niet te fietsen.

   Meer info op de website van OntdekOeganda en AllRideAfrika. Hier kun je ook de reisprogramma’s en brochures bekijken.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    
     VIDEO VAN ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA


    
    Informeer of boek bij ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA
     
      PRAKTISCHE INFO OVER ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA

       +32 478 828 864
       https://allrideafrika.com/      Extra Faciliteiten :

    • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32478828864)

       Pieter Godaert & Jessica Akoluot

      FACEBOOK STREAM ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA


     
      PLAN JE REIS NAAR ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA

      ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA: FIETSBESTEMMING

    Fietsfan?
     
    ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.


     
      LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA
    Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
     
    Accommodatie
    Via
    Dienst
    Extra
    Tijdstip
    Recurring info
    Info
    Bevestiging
    We aren’t able to process your payment. Please, try again.
    Bedankt voor je Aanvraag!
    OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


     
    Informeer of boek bij ONTDEKOEGANDA & ALLRIDEAFRIKA