INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website
   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Op Vakantie Bij Landgenoten: het Nieuwe Reizen

   Dit artikel werd geschreven op 20/05/2020.

   Proficiat! Jullie hebben het begrepen. Sinds enkele dagen is er voorzichtig goed nieuws over de reismogelijkheden deze zomer. En sinds enkele dagen is het énorm druk op ‘Bij Landgenoten’. Niet dat het ooit écht kalm is geweest de voorbije maanden. We zijn met zijn allen blijven dromen over reizen, één van de basisbehoeftes in de Westerse wereld. Maar dat er nu zo’n massale toestroom gebeurt naar een nichesite over reizen bij landgenoten, kan geen toeval zijn.

   Het is de laatste dagen niet uit de nieuwsbulletins weg te slaan: ‘het massatoerisme is dood’, ‘reizen wordt nooit nog hetzelfde’, ‘buffetten zijn verleden tijd’, ‘all-in toerisme zal nog jaren lijden onder de huidige situatie’, …

   Op reis gaan bij landgenoten wordt het nieuwe reizen, daar mogen we – wars van alle fake nieuwsberichten en ongefundeerde toekomstvoorspellingen – nu wél al zeker van zijn. Onze landgenoten die het de voorbije maanden érg lastig hadden, vaak de muren opliepen van stress en onzekerheid, quasi alles restaureerden wat er nog te restaureren viel aan hun accommodatie, én reeds gemaakte boekingen massaal moesten omboeken, wacht een hoopvolle toekomst.

   Reizen met inachtname van de privacy, het zit in het DNA van de Belgen. En de eigenaars van accommodaties overal ter wereld hebben dit DNA de voorbije jaren met veel zorg uitgedragen. Akkoord, de lange tafels in de B&B’s zullen wellicht éven plaats moeten maken voor een tête-à-tête setting of een intiemere set-up, maar waar kun je veiliger je vakantie doorbrengen dan op een privé-domein met alle mogelijke faciliteiten, meestal slechts 3 à 7 kamers – vaak met een eigen privé-terras -, een minimum aan andere gasten, een gastkoppel dat te allen tijde voor je klaarstaat en – we hadden het zopas nog over ons typische DNA – je smaakpapillen de hele dag door weet te verwennen?

   Zijn de B&B’s volgeboekt – een tendens die zich voor de komende jaren lijkt te zullen aftekenen – dan zijn er uiteraard nog de vakantiewoningen, gîtes, studio’s en appartementen waar je privacy helemaal gegarandeerd is en waar je je met je zelfgekozen ‘bubbel’ in alle veiligheid kan gaan nestelen met een goed-weer-garantie erbovenop. Even weg van huis, even weg van de stress van de voorbije maanden, maar vooral: gehuurd in 100% vertrouwen, met een Nederlandstalig aanspreekpunt in geval van nood.

   Bovendien krijg je bij deze land- en taalgenoten steevast de beste tips voor rustige wandeltochten, voor fietsuitstappen die vér wegblijven van overvolle toeristische hotspots, en voor het bezoek van vergeten plaatsjes in de directe omgeving. Hun vertrouwdheid met de regio zorgt ervoor dat je deze informatie uit de eerste hand krijgt en niet als een nummer wordt behandeld. Jij bent immers op vakantie en verdient de beste zorgen.

   Niets houdt je uiteraard tegen om tijdens je verlof alsnog een strand, een gezellige bar of een lekker restaurantje te gaan bezoeken vanuit deze veilige haven. Elk van ons zal deze afweging in eer en geweten maken, en de plaatselijke horeca en overheden zullen er – deels uit eigenbelang – voor zorgen dat het risico wordt geminimaliseerd.

   Resten twee belangrijkse obstakels vooraleer we weer écht onze vleugels uitslaan. De grenzen moeten eerst weer opengaan, maar het lijkt een kwestie van dagen vooraleer hieromtrent fundamentele beslissingen worden genomen. En we moeten ook weer dúrven reizen. Reizen naar landgenoten is alvast drempelverlagend. Veel gezinnen die vroeger de grote all-in hotels opzochten, zullen gegarandeerd overstappen naar deze formule. Je zal er perfect worden opgevangen, met volle teugen genieten van de gastvrijheid, en in alle veiligheid je vakantie beleven.

   We wensen je een zomer of najaar met een fantastisch verblijf bij landgenoten!