TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER

 VIP-PROFIEL

Afrika > Tanzania

Siringit Migration Camp


SIRINGIT MIGRATION CAMP BIEDT EEN KORTING (-10%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Siringit Migration Camp - Logeren bij Landgenoten in Tanzania

Siringit is een verzameling van kleinschalige en stijlvolle safariverblijven in het noorden van Tanzania. Bij Siringit hechten we veel waarde aan exclusieve ervaringen ver weg van de bewoonde wereld. Onze accommodaties zijn ontworpen om je volop te laten genieten van alles wat deze prachtige streek te bieden heeft. Bij Siringit sta je echt in verbinding met de prachtige natuur van de afgelegen en serene wildernis van Tanzania.

Reportages over Siringit verschenen al in deze media: Weekend Knack, De Standaard magazine, Condé Nast Traveller, The Telegraph, Vogue, Forbes,…

Siringit Migration Camp

Met Siringit Migration Camp gaan we terug naar de roots van safari. Ons duurzame en intieme mobiele tentenkamp volgt de migratie van de dieren. Zo geniet je van een bijzonder luxueuze safari-ervaring. Waar het kamp ook staat opgesteld, in je prachtig ontworpen canvastent in bedoeïenenstijl zit je telkens op de eerste rij om te genieten van de gevarieerde landschappen van Serengeti National Park.

Dankzij de elegante eenvoud van het Siringit Migration Camp kan je de trek van de dieren perfect volgen: van de spectaculaire oversteek van de Mara rivier in het noorden van Serengeti tot het kalfseizoen in het zuiden.

Siringit Migration Camp beschikt over acht ruime luxe tenten. In elke tent kunnen twee gasten overnachten, terwijl onze onderling verbonden familietent plaats heeft voor vier gasten (twee volwassenen en twee kinderen). Alle tenten hebben een ensuite badkamer met een dubbele wastafel, warm water en ecologische spoeltoiletten.


Herinneringen die je voor altijd bijblijven

Als gast van Siringit heten we je van harte welkom om de alom geprezen menu’s van Belgische chef Axel Janssens te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles: Siringit Safaris helpt met het uitstippelen van safaritochten, transfers en uitstappen in combinatie met je verblijf in Siringit Migration Camp, al dan niet aangevuld met een Mount Meru of Kilimanjaro beklimming en/of strandverblijf aan de Tanzaniaanse kust of op Zanzibar. Dirk Janssens staat je graag te woord in België en Nederland.

Als we reizen komen we los van het bekende en geven we ons over aan het onbekende. Zeker als je deelneemt aan een safari in de Serengeti, met zijn ontzagwekkende landschappen, ongerepte natuur en wildlife en de couleur locale van plaatselijke culturen. Ga mee op avontuur in deze prachtige wildernis en ervaar met al je zintuigen de sereniteit en de grootsheid van de natuur.

Het wildleven in Tanzania is bijzonder fascinerend en dat ontdek je tijdens een safari. Vergaap je aan de regenboogkleurige lilac-breasted roller, één van de meest gefotografeerde vogels van Afrika. Sta in bewondering te kijken naar een kudde olifanten die hun dorst lest in een moeras. Hou je adem in bij een troep leeuwen. Bewonder de wiegende staart van een luipaard, luierend in een worstenboom. Laat de geuren, klanken en sensaties van de wildernis over je heen komen. Je zal je betoverd én herboren voelen.


Investeren in onderwijs

Bij Siringit geloven we in drie dingen: je herinneringen moeten een leven lang meegaan, we moeten ons bewust zijn van onze collectieve voetafdruk en we willen mogelijkheden bieden om de lokale gemeenschap en de lokale economie te stimuleren.

Dat hebben we geleerd van de traditionele Tanzaniaanse cultuur die zegt dat we veel respect moeten hebben voor mens én natuur.

We zijn ervan overtuigd dat onderwijs de sleutel is om de lokale gemeenschap te steunen en mensen uit de armoede te houden. We vinden dat elk kind recht heeft op onderwijs. Alleen zo kunnen dromen uitgroeien tot een realiteit in de toekomst. Door in onderwijs te investeren creëren we een veilige en inspirerende omgeving voor de kinderen. We bieden kinderen de kans om school te lopen in de Baraa Primary School in Arusha, mogelijk gemaakt door iThemba vzw. Onderwijs is de voeding die nodig is om de bomen van de toekomst te laten groeien.


Plan je droomreis met Siringit

Voor al je aanvragen voor een verblijf al dan niet in combinatie met een safari of andere activiteiten, mail Dirk via dirk@siringit.com.

Meer info op de Engelstalige website van Siringit.


Foto’s Siringit Migration Camp

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij SIRINGIT MIGRATION CAMP

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER SIRINGIT MIGRATION CAMP

     +32 495 531 822 | +31 622 744 340
     https://www.siringit.com/collection/siringit-migration-camp/  


  Maximale Capaciteit: 18 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32495531822)

     Miguel Van Hoof & Dirk Janssens

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2024 geniet bij SIRINGIT MIGRATION CAMP van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 10% korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM SIRINGIT MIGRATION CAMP


   
    PLAN JE REIS

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ SIRINGIT MIGRATION CAMP

  1. Arusha National Park
  2. Ngorongoro Crater
  3. Lake Manyara
  4. Tarangire National Park
  5. Lake Ygnase
  6. Serengeti National Park
  7. Social School Projects


   
    LIGGING VAN SIRINGIT MIGRATION CAMP

  Adres: Mobiel tentenkamp, Noord-Tanzania


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR SIRINGIT MIGRATION CAMP


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN SIRINGIT MIGRATION CAMP
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van SIRINGIT MIGRATION CAMP boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij SIRINGIT MIGRATION CAMP