TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Afrika > Tanzania

Siringit Serengeti Camp


SIRINGIT SERENGETI CAMP BIEDT EEN KORTING (-10%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Siringit Serengeti Camp - Logeren bij Landgenoten in Tanzania
Regio : Afrika > Tanzania
AccommodatietypeCamps
Maximale Capaciteit: 20 personen
Beheerder(s): Miguel Van Hoof & Dirk Janssens

Siringit is een verzameling van kleinschalige en stijlvolle safariverblijven in het noorden van Tanzania. Bij Siringit hechten we veel waarde aan exclusieve ervaringen ver weg van de bewoonde wereld. Onze accommodaties zijn ontworpen om je volop te laten genieten van alles wat deze prachtige streek te bieden heeft. Bij Siringit sta je echt in verbinding met de prachtige natuur van de afgelegen en serene wildernis van Tanzania.

Reportages over Siringit verschenen al in deze media: Weekend Knack, De Standaard magazine, Condé Nast Traveller, The Telegraph, Vogue, Forbes,…

Siringit Serengeti Camp biedt een unieke safari-ervaring in het hart van Serengeti National Park in Tanzania. Ons kamp ligt op slechts 6 km van Seronera Airstrip en het is maar een uur rijden naar de Nabi Hill ingang van Serengeti National Park. Ook de bekende Hippo pool (nijlpaardenpoel), het Serengeti onderzoekscentrum en het vertrekpunt voor de luchtballon safari’s zijn gemakkelijk bereikbaar.

Onze tien exclusieve luxe tenten zijn zodanig ontworpen dat je volop geniet van privacy en intimiteit en dat middenin de ongerepte Serengeti Plains. Zo ervaar je met alle zintuigen hoe ongerept de omgeving is en hoe spectaculair het wildleven. Elke tent is erg ruim, met een ensuite badkamer waar je geniet van heerlijk warme douches, verwarmd door zonne-energie.

De indrukwekkende jaarlijkse trek van de dieren, een Afrikaans wereldwonder, passeert door ons kamp van april tot juni. Elke dag valt er wildlife te bewonderen in ons kamp, zelfs vanonder de luifel van je comfortabele tent kan je wild spotten en prachtige vogels zien. Weetje: in Serengeti National Park kan je maar liefst 500 verschillende vogelsoorten waarnemen.


Herinneringen die je voor altijd bijblijven

Als gast van Siringit heten we je van harte welkom om de alom geprezen menu’s van Belgische chef Axel Janssens te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles: Siringit Safaris helpt met het uitstippelen van safaritochten, transfers en uitstappen in combinatie met je verblijf in Siringit Serengeti Camp, al dan niet aangevuld met een Mount Meru of Kilimanjaro beklimming en/of strandverblijf aan de Tanzaniaanse kust of op Zanzibar. Dirk Janssens staat je graag te woord in België en Nederland.

Als we reizen komen we los van het bekende en geven we ons over aan het onbekende. Zeker als je deelneemt aan een safari in de Serengeti, met zijn ontzagwekkende landschappen, ongerepte natuur en wildlife en de couleur locale van plaatselijke culturen. Ga mee op avontuur in deze prachtige wildernis en ervaar met al je zintuigen de sereniteit en de grootsheid van de natuur.

Het wildleven in Tanzania is bijzonder fascinerend en dat ontdek je tijdens een safari. Vergaap je aan de regenboogkleurige lilac-breasted roller, één van de meest gefotografeerde vogels van Afrika. Sta in bewondering te kijken naar een kudde olifanten die hun dorst lest in een moeras. Hou je adem in bij een troep leeuwen. Bewonder de wiegende staart van een luipaard, luierend in een worstenboom. Laat de geuren, klanken en sensaties van de wildernis over je heen komen. Je zal je betoverd én herboren voelen.


Investeren in onderwijs

Bij Siringit geloven we in drie dingen: je herinneringen moeten een leven lang meegaan, we moeten ons bewust zijn van onze collectieve voetafdruk en we willen mogelijkheden bieden om de lokale gemeenschap en de lokale economie te stimuleren.

Dat hebben we geleerd van de traditionele Tanzaniaanse cultuur die zegt dat we veel respect moeten hebben voor mens én natuur.

We zijn ervan overtuigd dat onderwijs de sleutel is om de lokale gemeenschap te steunen en mensen uit de armoede te houden. We vinden dat elk kind recht heeft op onderwijs. Alleen zo kunnen dromen uitgroeien tot een realiteit in de toekomst. Door in onderwijs te investeren creëren we een veilige en inspirerende omgeving voor de kinderen. We bieden kinderen de kans om school te lopen in de Baraa Primary School in Arusha, mogelijk gemaakt door iThemba vzw. Onderwijs is de voeding die nodig is om de bomen van de toekomst te laten groeien.


Plan je droomreis met Siringit

Voor al je aanvragen voor een verblijf al dan niet in combinatie met een safari of andere activiteiten, mail Dirk via dirk@siringit.com.

Meer info op de Engelstalige website van Siringit.


Foto's Siringit Serengeti Camp

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review

 Informeer of boek bij SIRINGIT SERENGETI CAMP

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER SIRINGIT SERENGETI CAMP

     +32 495 531 822 | +31 622 744 340
     https://www.siringit.com/collection/siringit-serengeti-camp/
      https://www.facebook.com/SiringitCamp/  


  Maximale Capaciteit: 20 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32495531822)

     Miguel Van Hoof & Dirk Janssens

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2024 geniet bij SIRINGIT SERENGETI CAMP van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 10% korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM SIRINGIT SERENGETI CAMP


   
    PLAN JE REIS

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ SIRINGIT SERENGETI CAMP

  1. Arusha National Park
  2. Ngorongoro Crater
  3. Lake Manyara
  4. Tarangire National Park
  5. Lake Ygnase
  6. Serengeti National Park
  7. Social School Projects


   
    LIGGING VAN SIRINGIT SERENGETI CAMP

  Adres: MR8M+M8 Thorn Tree Tented Camp, Tanzania


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR SIRINGIT SERENGETI CAMP


   
  Informeer of boek bij SIRINGIT SERENGETI CAMP

   Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.