TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER

 VIP-PROFIEL

Afrika > Tanzania

Siringit Safaris

Siringit Safaris - Begeleide Safari's in Tanzania

Siringit Safaris is gespecialiseerd in kwalitatieve op maat gemaakte safari’s, transfers en excursies in Tanzania. Rekening houdend met het seizoen waarin je reist, bieden wij een verblijf aan in kleinschalige luxe lodges uit de Siringit Collection en partner accommodaties.

Onze safari’s kunnen desgewenst aangevuld worden met een Mount Meru of Kilimanjaro beklimming en/of strandverblijf aan de Tanzaniaanse kust of op Zanzibar. Dirk Janssens staat je graag te woord in België en Nederland.

Als we reizen komen we los van het bekende en geven we ons over aan het onbekende. Zeker als je deelneemt aan een safari in de Serengeti, met zijn ontzagwekkende landschappen, ongerepte natuur en wildlife en de couleur locale van plaatselijke culturen. Ga mee op avontuur in deze prachtige wildernis en ervaar met al je zintuigen de sereniteit en de grootsheid van de natuur.

Het wildleven in Tanzania is bijzonder fascinerend en dat ontdek je tijdens een safari. Vergaap je aan de regenboogkleurige lilac-breasted roller, één van de meest gefotografeerde vogels van Afrika. Sta in bewondering te kijken naar een kudde olifanten die hun dorst lest in een moeras. Hou je adem in bij een troep leeuwen. Bewonder de wiegende staart van een luipaard, luierend in een worstenboom. Laat de geuren, klanken en sensaties van de wildernis over je heen komen. Je zal je betoverd én herboren voelen.

Meer info op de website van Siringit Safaris of via dirk@siringitsafaris.com.


Foto’s

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij SIRINGIT SAFARIS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER SIRINGIT SAFARIS

     +32 495 531 822 | +31 622 744 340
     https://www.siringitsafaris.com/    Extra Faciliteiten :

  • Kindvriendelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32495531822)

     Miguel Van Hoof & Dirk Janssens

    FACEBOOK STREAM SIRINGIT SAFARIS


   
    PLAN JE REIS

    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN SIRINGIT SAFARIS
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van SIRINGIT SAFARIS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij SIRINGIT SAFARIS