TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Tien Tips voor je Toilettas op Reis

Sleep jij er deze herfst nog een vakantietje uit? Een ontzettend goed idee! Heel veel warme landen hebben in de herfst nog een heerlijk klimaat. Omdat het hoogseizoen al achter de rug is, is het ook nog eens niet zo verschrikkelijk druk. Met de juiste voorbereidingen ga jij dus een heerlijke vakantie tegemoet! Heb jij alle mini-verpakking shampoo en douchegel al bij elkaar gescharreld? Dit zijn tien dingen die echt niet mogen ontbreken in jouw toilettas voor jouw komende reis.

Een goede shampoo

Andere temperaturen kunnen gekke dingen doen met jouw haar. Neem dus een klein flesje mee van een kwalitatieve shampoo, zoals Kerastase shampoo. Combineer het met een fijne conditioner. Zo zorg jij gedurende jouw vakantie uitstekend voor jouw haar.

Bodybutter

Wanneer het warmer of kouder is dan je gewend bent, kan jouw huid erg droog worden. Wees lief voor jouw huid en geef het de juiste verzorging met een lekker vette bodybutter.  Smeer je in na iedere douchebeurt voor heerlijk zachte benen.

Zonnebrandcrème

Als je naar warme oorden gaat mag je dit absoluut niet vergeten! Stop het ook in je dagrugzak, want op zonnige dagen moet je eigenlijk elke twee uur insmeren.

Lippenbalsem met SPF

Ook jouw lippen kunnen verbranden. Tegenwoordig bestaan er gelukkig een hoop lippenbalsems met een SPF. Ook hierbij geldt: elke twee uur goed smeren en even extra wanneer je bijvoorbeeld iets gedronken hebt of over je lippen geveegd hebt.

Pleisters

Je gaat ze nodig hebben en je baalt wanneer je ze niet mee hebt.

Iets voor je darmen

We kennen het wel: op vakantie gaat het allemaal iets te makkelijk of juist niet makkelijk genoeg. Heel vervelend en het draagt niet bij aan het vakantiegevoel. Wees op beide mogelijkheden voorbereid en neem twee doosjes pillen mee.

Wegwerpwashandjes

Een lekkere, snelle en verfrissende oplossing. Ook dit is handig om mee te nemen in je dagrugzak. Zeker op hete en zweterige dagen is het prettig om jezelf snel even te kunnen opfrissen.

Deet

Voor tropische oorden is een flesje deet een echte must. Constant omringd worden door muggen kan jouw vakantieplezier echt killen. Let wel even op in de drogisterij: niet alle percentages deet kunnen op jonge kinderen worden gebruikt.

Een flesje mondwater

Heerlijk dat buitenlandse eten, maar waarschijnlijk ook een bom van knoflook. Met een klein flesje mondwater kun je ten alle tijden jouw mond een beetje opfrissen. Ga jij deze herfst nog op vakantie naar een lekker warm land? Lees dit artikel dan nog eens door en bereid je goed voor!