INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Tips voor het Inpakken van je Koffer

   Ga je binnenkort op vakantie? Dan is het belangrijk dat je goed je koffer inpakt! Je wilt er natuurlijk onderweg niet achter komen dat je iets bent vergeten of iets hebt ingepakt wat niet mee mag. Lees hier tips.

   Houd rekening met de duur van je reis

   Als je langer op reis gaat heb je natuurlijk meer spullen nodig. Maar zorg ervoor dat je niet té veel meeneemt. Je moet al die kilo’s zelf tillen dus hoe lichter je inpakt, hoe beter. Als je lang op reis gaat kan je af en toe langs een wasserette gaan om daar je kleding te wassen. Ga je op rondreis? Dan zijn er nog een aantal andere belangrijke dingen waar je van tevoren rekening mee moet houden. Zoals het uitwerken en uitprinten van een routebeschrijving of het aanschaffen van een nieuw telefoonabonnement met voldoende MB’s.

   Inpakken voor kinderen

   Als je met kinderen op reis gaat moet je een hoop extra spullen inpakken. Het is verstandig om kinderkleren in een aparte koffer te doen. Op deze manier blijft het overzichtelijk welke spullen van jou zijn en wat er van je kind is. Zo raak je minder snel spullen kwijt. Vaak willen kinderen ook speelgoed meenemen op reis om zich te kunnen vermaken. Het is handig om wat klein en geluidloos speelgoed mee te nemen, waarmee je kind zich in het vliegtuig kan vermaken. Als kinderen druk bezig zijn met spelen, zullen ze de andere passagiers in het vliegtuig minder snel storen en kan je zelf rustig genieten van je vlucht.

   Wat mag er mee in je koffer?

   Het hangt van je reisbestemming af wat je wel of niet mee mag nemen in je bagage. Veel mensen weten daardoor niet altijd wat er mee mag in de (hand)bagage. Op de website van de Vlaamse Overheid staat een pagina met informatie over wat mee mag in de handbagage in het vliegtuig. Lees deze pagina goed door, voordat je je koffer gaat inpakken. Zo kan je er ook rekening mee houden als je inkopen gaat doen. Heb je alleen handbagage, koop dan bijvoorbeeld geen shampoo die in een verpakking zit met meer dan 100 milliliter inhoud. Houd er ook rekening mee dat je een doktersrecept nodig hebt als je medicijnen mee wilt nemen op vakantie. Het is belangrijk dat je dit van tevoren al regelt, zodat je op het vliegveld zo door de douane heen bent.