TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Vue de Mer: Adembenemend Voorjaar aan de Côte d’Azur

Het voorjaar aan de Côte d’Azur is adembenemend, alles staat in bloei, de zon is er doorlopend…. In de kleine authentieke dorpjes is er volledige rust. Beleef het op de eerste rij bij Vue de Mer, een charme maison d’hôtes in een geklasseerd middeleeuws Provençaals dorp op een terrein van 7.000 m² met verwarmd zwembad (12 x 5m) midden in de olijfgaarden.

Vue de Mer bevindt zich op het meest zuidelijke punt van Frankrijk. Met zicht op zee in de prachtige heuvels 400 meter boven de zeespiegel. Dichtbij zijn alle trekpleisters maar wil je vooral een weekje rust en zon in een oase van groene natuur, dan moet je in Vue de Mer zijn.

De accommodatie is prima gelegen, en heeft twee troeven: zowel de bergen als de zee zijn binnen handbereik, tal van wandelingen vertrekken van bij het verblijf, fietstochten en nog zo veel meer.

Zowel een kamer met uitgebreid ontbijt is mogelijk of kies je liever voor een gîte met eigen privé terras en keukentje, ook dit is mogelijk.

Alain, Kathy & Noah kennen de prachtige streek op hun duim en geven je met plezier de beste adresjes. Bekijk zeker eens de website en het videofilmpje.


 
 Informeer of boek bij VUE DE MER

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!