INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Woontrends 2022

   Ben je van plan om je huidige vakantiewoning een “makeover” te geven of ben je net verhuisd? En heb je geen idee hoe je je vakantiehuis wil inrichten? In dit artikelen zetten we je op de hoogste van de laatste woontrends van 2022. 

   Wabi sabi

   Je kunt het al aan de naam horen en wellicht heb je al een idee van wat dit inhoudt. Wabi sabi is het mixen van de Japanse stijl met Scandinavische elementen. Bij deze stijl ligt de focus bij rust, stilte en eenvoudige meubels. houten en stenen elementen vormen de basis van deze stijl. kleuren die hierbij passen zijn vooral licht zoals beige, lichtgrijs en pastel tinten. Je kunt dus de focus op neutrale kleuren leggen. De esthetiek van deze woontrend wordt heel filosofisch beschreven: het is het waarderen van imperfecte en onvolledige schoonheid. Wabi sabi is niet alleen een trend, maar ook een lifestyle.

   Multifunctionele meubels

   Doordat de bevolking blijft groeien. Het effect hiervan is dat woningen wat kleiner gebouwd worden. Om deze reden zul je je woning op een slimme manier moeten indelen. Je kunt je een multifunctionele zetel aanschaffen waarop je niet alleen zit, maar ook op kunt slapen. een ander idee is een bedframe waarmee je ruimte kunt besparen. Kies voor een luxe, comfortabele bed waar je ook veel opbergruimte hebt. Mocht je geen aparte ruimte voor de woonkamer hebben, dan kun je ervoor kiezen om het in de woonkamer te plaatsen. Het idee van een open keuken is helemaal in en ook nog eens een tijdloos concept. De laatste tip is het kiezen van een meubel dat je als werkplek, maar ook als kast kunt gebruiken. 

   Urban 90’s woontrend 

   Deze woontrend wordt gekenmerkt door neonkleuren en lichten en vooral door streetart. Deze stijl kun je makkelijk in je woning overnemen door opvallende decoratie te plaatsen, lijsten met grafische prints op te hangen en de kleuren hierop aan te passen. Ben jij in de jaren negentig geboren? Dan is dit het moment op jeugdherinneringen omhoog te halen. Tips voor decoratie in ingelijste posters van je favoriete artiesten of celebs, Nintendo decoratie stukken en zo’n typische telefoon uit die tijd. 

   In deze post hebben we je op de hoogte gezet van de laatste woontrends van 2022. Zo kun je kiezen voor de Wabi sabi stijl als je van rust houdt en een minimalistische look wilt. Daarnaast kun je kiezen voor multifunctionele meubels waarmee je ruimte kunt besparen en of je in de jaren 90 bent geboren of niet, is de 90’s urban trend weer helemaal terug.