TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Zo koop je het beste bagage in

Dit is een gesponsord artikel.

Klaar om op reis te te gaan? Heerlijk, om een paar weken in een compleet andere cultuur door te brengen. Vooral als je veel onderweg zult zijn is het belangrijk dat je comfortabele bagage hebt die je gemakkelijk kunt dragen. Natuurlijk zijn er de traditionele koffers, maar backpacks zijn er een stuk handiger als je echt gaat rondtrekken.

Wij zetten hier een aantal tips op een rij die helpen bij het kiezen van het juiste product. Natuurlijk komen daarbij ook persoonlijke wensen aan bod. Als je dan weet hoe je de beste koffer of rugzak koopt, wijzen we je graag nog even kort op de mogelijkheden van vidaXL, een webwinkel die meubels verkoopt,, maar ook reisproducten zoals bagage en tassen.

Let hier op bij het kopen van bagage

Bagage is een flinke investering en daarom wil je deze aankoop direct goed doen. Daarnaast wil je direct spullen kopen waar je jarenlang mee vooruit kunt en die dus perfect past bij jouw wensen. Verderop zullen we het nog even hebben over de kwestie van persoonlijke smaak en stijl, maar dit zijn belangrijke technische en praktische eisen die je altijd in je achterhoofd wilt houden.

  • Bedenk je hoeveel ruimte je nodig hebt:  Het allerbelangrijkste is dat je je van te voren bedenkt hoeveel ruimte je gaat gebruiken. Wees realistisch en bedenk je dat je naar een winterse bestemming vaak meer meeneemt dan wanneer je lekker op zon vakantie gaat. Koop dus bagage die past bij jouw behoeften maar bedenk je ook dat je elke liter zelf weer moet meeslepen. De meeste zullen kiezen voor een inhoud van 60 of 70 liter. Het is helemaal ideaal als je bagage kunt kopen waarbij je bepaalt ruimtes kunt afsluiten en kunt openen.
  • Hoe wil je jouw spullen gaan vervoeren:  Als je veel onderweg zult zijn is een rugzak waarschijnlijk het handigste. Die draag je, waardoor je geen koffers door poortjes en langs andere obstakels hoeft te tillen. Een koffer is daarentegen wat steviger en makkelijker te vervoeren in het vliegtuig. Die is dus vooral handig als je op een enkele plaats blijft.
  • Duurzaamheid is ook van belang:  Dit is een belangrijk element voor zowel jouw portemonnee als het milieu. Door te kiezen voor producten van stevige materialen, met een goede prijs kwaliteitverhouding, voorkom je dat je je rugzak of koffer op de korte termijn weer moet vervangen.

Dan is er natuurlijk ook nog de kwestie van persoonlijke smaak. Het is daarom ook goed om te weten dat rugzakken en koffers er in allerlei soorten en maten zijn en dat geldt ook voor een enorm kleuraanbod. Zo is er altijd wel een product te vinden dat past bij jouw stijl.  Als je dan gaat vliegen, wil je toch wel met een stijlvolle koffer lopen, die ook van degelijke kwaliteit is.

Tenslotte kan het natuurlijk zo zijn dat jij per se de voorkeur hebt voor een koffer of rugzak van een specifiek merk. Misschien omdat je al eerder producten van die ontwerper hebt gekocht en dat dat zeer goed bevallen is. Hoewel veel merken producten bieden binnen verschillende prijs categorieën, kan dit dus wel invloed hebben op jouw budget en de kwaliteit. Staar je dus zeker niet blind op een merk, hoe overtuigd je dan ook kunt zijn.

Waar koop je het beste bagage?

Dan is het nu tijd om op te zoek te gaan naar de beste koffer of rugzak. Het internet is de juiste plek om een snelle en goede aankoop te doen. Je vergelijkt er eenvoudig prijzen, ziet direct de aanbiedingen en kunt jouw bestelling snel thuis geleverd krijgen. Koop wel altijd bij een webwinkel met keurmerk, zodat je ook zeker weet dat je geleverd krijgt waar je om vraagt en je voorzien kunt worden van een passend advies.

Koop bagage bij vidaXL

Aan de hand van bovenstaande tips kun jij nu op zoek gaan naar de beste koffer of rugzak voor jouw volgende reis. Weet dus dat het verstandig is om even tijd te investeren in het vaststellen van jouw behoeften. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens je volgende avontuur, maar wijzen je graag eerst nog even op de mogelijkheden over de winkel bij vidaXL.

vidaXL is een belangrijke aanbieder van meubels, reisproducten en accessoires in Nederland en België.  Je vindt hier van alles, van banken tot eetkamerstoelen, maar dus ook koffers en tassen. binnen een paar dagen worden de producten aan de deur geleverd en hoef jij dus niet te sjouwen.