TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Boek een Lastminute Safari bij JADORE SAFARIS

Een lastminute safari in Tanzania of Kenia kan een onvergetelijk en spontaan avontuur zijn. Met de juiste planning en gevoel voor avontuur kun je genieten van de schoonheid en diversiteit van de natuur en landschappen van Kenia of Tanzania. Aarzel dus niet om in mei of juni (vóór de drukke zomervakantie) heel rustig en bijna alleen op safari te gaan. Creëer herinneringen die een leven lang zullen meegaan. JADORE SAFARIS is daarbij je perfecte partner.

Ben je op zoek naar een spannend avontuur? Wil je lastminute de wonderen van de Oost-Afrikaanse natuur ervaren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tanzania is een droombestemming voor safari liefhebbers, en zelfs als je niet vooruit hebt gepland, kun je nog steeds het meeste uit je reis halen. Koen & Katja zijn je gids voor het plannen van een lastminute safari in Tanzania of Kenia.

Kies je bestemming

Tanzania en Kenia bieden een verscheidenheid aan safari bestemmingen, elk met zijn eigen unieke bezienswaardigheden. De populairste bestemmingen zijn die van het noorden met het Serengeti National Park, de Ngorongoro-krater, en het Tarangire National Park. In het zuiden zijn er de minder bekende Mikumi, Ruaha en Nyerere Nationale Parken. Voor Kenia zijn het Masai Mara, Nakuru, Amboseli en Tsavo die je zullen wegblazen met alle pracht die ze te bieden hebben. Bepaal welke het beste aansluit bij jouw interesses. Of laat je leiden door het advies van JADORE SAFARIS. Neem dus nu contact met hen op.

Om het maximale uit een lastminute safari te halen, is het raadzaam om met JADORES SAFARIS samen te werken, daar Koen & Katja ter plaatse wonen en leven. Ze beschikken over de expertise en lokale kennis om een safari te regelen die past bij jouw tijdsbestek en budget. Ze regelen alles zoals het boeken van accommodaties, vervoer en parkvergunningen.

Meer info op de website van Jadore Safaris.


 
 Informeer of boek bij JADORE SAFARIS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!