BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Portugal > Faro

Casa Agostos

Casa Agostos - Logeren bij Landgenoten in Portugal

Op een heel rustig plekje in de Algarve, ten noorden van Faro, omgeven door amandel- en olijfbomen ligt het design vakantiehuis Casa Agostos. De unieke architectuur en inrichting zijn van de hand van internationaal gerenommeerd architect Pedro Domingos, en wordt geprezen in verschillende architectuur- en designmagazines. Betonnen vloeren, strakke lijnen en een frisse benadering van minimalistisch design steken hier perfect af tegen de aardse, landelijke omgeving.

Het ruime en lichte interieur met een verfijnde inrichting maken het vakantiehuis zeer uitnodigend, de grote ramen bieden een ononderbroken uitzicht op de omliggende heuvels. De drie grote slaapkamers, de twee badkamers en de woonvertrekken lopen naadloos in elkaar over en bieden ruimte aan 6 personen. Alle kamers in het huis zijn voorzien van centrale verwarming.

Op het dakterras en de verschillende terrassen geniet u van de rustgevende setting. Het schitterende langerekte zwembad dat is uitgehouwen uit beton vormt een mooi contrast met de omgeving.

Vanaf het huis ben je in een paar minuten in Santa Barbara de Nexe, een pittoresk dorpje met bars, een supermarkt, een bakker en restaurants en binnen 20 minuten bereikt u de stranden.

Meer info op de website van Casa Agostos.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA AGOSTOS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA AGOSTOS

     +32 475 940 896
     https://www.casasportugal.eu  


  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Kristoff Van der Vekens

    PLAN JE REIS NAAR CASA AGOSTOS

    LIGGING VAN CASA AGOSTOS

  Adres: Sittio dos Agostos, Sta Barbara de Nexe 8005-401 Faro, Portugal


   
  Informeer of boek bij CASA AGOSTOS