TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa de la Piña Start met Georganiseerde Vakanties

Casa de la Piña is een B&B gelegen in het binnenland van Alicante (Spanje). Wil je ook genieten van de rust, de prachtige omgeving en de Brabantse gastvrijheid? Henk & Angelie bieden aan de leden van de ‘Bij Landgenoten Club’ nog steeds een tijdelijke korting aan van 10% op een boeking van minimaal 3 nachten. Vermeld wel bij je boeking dat je via Landgenoten/taalgenoten boekt!

Ook zijn Henk & Angelie gestart met georganiseerde vakanties zoals een fotografiereis of een creatief ontspannen week. De eerste van deze reizen zijn met succes afgerond en ze gaan zeker door met het organiseren hiervan! De eerstvolgende fotoreis en creatief ontspannen reis zijn gepland in het najaar 2024 en vroege voorjaar van 2025. Heb je interesse, neem gerust contact met hen op voor het programma en prijs.

De B&B is gelegen in de prachtige Hondon Vallei nabij het dorpje Hondon de los Frailes. Omgeven door het Hondon gebergte, waar je mooie wandelingen kunt maken en genieten van de natuur en rust. Je kunt eventueel te voet naar het dorp, waar zich enkele restaurants en terrasjes bevinden.

Ca. 8 km verderop ligt het iets grotere dorp Hondon de las Nieves, waar nog meer restaurants en winkels te vinden zijn. Ook is daar 2x per week een gezellige dorpsmarkt. De prachtige stranden van de Costa Blanca bevinden zich op zo’n 40 km. Hou je van cultuur, dan liggen de mooie steden zoals Alicante, Elche en murcia zo’n 30 tot 45 minuten bij de B&B vandaan.

Heb je een dag geen zin om erop uit te gaan, kun je lekker aan het zwembad verblijven. Elke kamer heeft vaste ligbedden aan het zwembad.

Tevens is er een gezellige loungeplek, waar zich ook de honesty bar bevindt. Ook zijn er meerder plekken in de tuin waar je lekker een boekje kunt lezen of genieten van de rust.

Meer info op de website van Casa de la Piña.


 
 Informeer of boek bij CASA DE LA PIÑA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!