BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Spanje > Valencia

Casa de la Piña

Casa de la Piña - Logeren bij Taalgenoten in Spanje

B&B Casa de la Piña is gelegen in de prachtige Hondon Vallei nabij het dorpje Hondon de los Frailes (Spanje, Alicante). Omgeven door het Hondon gebergte, waar je mooie wandelingen kunt maken en genieten van de natuur en rust. Je kunt eventueel te voet naar het dorp, waar zich enkele restaurants en terrasjes bevinden.

Ca. 8 km verderop ligt het iets grotere dorp Hondon de las Nieves, waar nog meer restaurants en winkels te vinden zijn. Ook is daar 2x per week een gezellige dorpsmarkt. De prachtige stranden van de Costa Blanca bevinden zich op zo’n 40 km. Hou je van cultuur, dan liggen de mooie steden zoals Alicante, Elche en murcia zo’n 30 tot 45 minuten bij de B&B vandaan.

De kleinschalige B&B heeft 3 sfeervolle kamers die zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft elke kamer een badkamer ensuite met inloopdouche en regendouche, een terrasje voor de kamer, een kluisje en airco. Alle kamers hebben hun eigen afsluitbare ingang van buitenaf.

Heb je een dag geen zin om erop uit te gaan, kun je lekker aan het zwembad verblijven. Elke kamer heeft vaste ligbedden aan het zwembad.

Tevens is er een gezellige loungeplek, waar zich ook de honestybar bevindt. Ook zijn er meerder plekken in de tuin waar je lekker een boekje kunt lezen of genieten van de rust.

Meer info op de website van Casa de la Piña.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA DE LA PIÑA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA DE LA PIÑA

     +34 693 972 936
     http://casadelapina.com/  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig

     Henk Pijnappels en Angelie Denis-Pijnappels (NL)

    PLAN JE REIS NAAR CASA DE LA PIÑA

    LIGGING VAN CASA DE LA PIÑA

  Adres: PD la Solana – Cañada de las Matas 12, 03689 Hondon de los Frailes, Alicante, Spanje


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CASA DE LA PIÑA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CASA DE LA PIÑA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CASA DE LA PIÑA