TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Europa > Portugal > Faro

Casa Eleonora

Casa Eleonora - Logeren bij Landgenoten in Portugal

Casa Eleonora (Portugal – Algarve) is een moderne en lichte villa die erg goed gelegen is in een rustige en residentiële buurt op 10 minuten stappen van de levendige Marina van Lagos waar je allerlei bars en restaurantjes vindt en op 10 minuten wandelen van het grootste strand van Lagos, namelijk Meia Praia waar je veel watersporten kan doen en heerlijke lange strandwandelingen maken en genieten van de zonsopgang.

Lagos is een kleine authentieke en gezellige stad die een rijke geschiedenis heeft. Lagos is zeer populair maar tegelijkertijd nog een goed bewaard geheim zodoende dat je geen gevoel van massatoerisme krijgt. 

Er is heel veel open ruimte in en rondom Lagos zodoende dat je in je eigen bubbel kan blijven zonder enig probleem. Er zijn ook heel veel stranden in de buurt met elk zijn eigen aantrekkingspunten. Sardienen zijn hier erg lekker maar je zal nooit als een sardientje in een blik op het strand hoeven te liggen.  

De ligging van Casa Eleonora is een goede uitvalsbasis om zowel Lagos zelf als de omgeving van Lagos te verkennen. De westelijke Algarve heeft een zeer mooie natuur waarin je prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. De oceaan is alomtegenwoordig.

Van hieruit kan je ook heel makkelijk de rest van de Algarve verkennen als zowel uitstappen maken naar de bekende westkust. 

Vanop het terras heb je in de verte zicht op de Atlantische Oceaan en op sommige dagen kan je de zee zelfs effectief horen. De sfeer is zeer relaxed en ideaal om tot rust te komen.

Casa Eleonora telt 4 kamers met elk een eigen bad- of douchekamer ingericht met natuurlijke materialen en nieuwe, comfortabele bedden.

In de tuin kan je heerlijk relaxen met een boek onder een palmboom of genieten van de zon rond het zwembad, al dan niet met een goed glas Portugese wijn. ’s Avonds kan je kiezen om één van de talrijke restaurants te verkennen of je kan ’s morgens zelf verse vis gaan kiezen in de vismijn en deze klaarmaken op de BBQ. 

Meer info op de website van Casa Eleonora.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 
  VIDEO VAN CASA ELEONORA


 
 Informeer of boek bij CASA ELEONORA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA ELEONORA

     +32 496 926 037
     http://casaeleonora-algarve.com/  


  Aantal Kamers: 4
  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Zwembad aanwezig
  • Bio / Vegetarisch / Fairtrade
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32496926037)

     Birgit de Greve

    PLAN JE REIS NAAR CASA ELEONORA

    LIGGING VAN CASA ELEONORA

  Adres: Rua Aristides de Sousa Mendes 28, 8600-315 Lagos, Portugal


   
  Informeer of boek bij CASA ELEONORA