BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Domaine de l’Adoux: TIP voor een Voorjaars- of Zomervakantie

Domaine de l'Adoux

Boek snel je voorjaars- of zomervakantie bij Domaine de l’Adoux*** aan vroegboektarieven!

Geniet van begeleide wandelingen, fiets,- en mountainbiketochten in de prachtige Zuidelijke Alpen en de Haute Provence Grote kamers en familiesuites tot 5 personen! 

Midden in de Hautes-Alpes zijn het Lac van Serre-Ponçon, de “zee tussen de bergen”, en de vallei van de Ubaye ideaal voor zij die houden van watersporten, zwemmen en zonnen!

Omringd door 5 natuurgebieden, de Ecrins, Mercantour, Queyras, Verdon en Luberon, waar de zon altijd straalt, vind je prachtige wandelroutes, legendarische bergpassen, fietsroutes en mountainbikepaden

Domaine de l’Adoux is een uniek bergchalet met 27 ruime sfeervolle kamers in het hartje van de Alpes-de-Haute-Provence. Geniet van de absolute rust, een gevarieerd ontbijtbuffet en ‘s avonds van een heerlijk 3 gangenmenu of diner in het eigen à-la-carterestaurant.

Het hartelijke onthaal, het verwarmde zwembad met sauna en hammam, de bar met open haard en zomerterras maken het totaalplaatje compleet voor je voorjaars- of zomervakantie met de familie, het gezin, met de sportclub of een groep vrienden.

Meer info op de website van Domaine de l’Adoux.


 
 Informeer of boek bij DOMAINE DE L'ADOUX

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!