TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Vakantie op Domaine de l’Adoux bij Peter en Ilse!

Peter & Ilse zijn super enthousiast om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke vakantie op Domaine de l’Adoux, een familiaal hotel in de prachtige Alpes de Haute Provence!

Stel je voor: 27 gezellige kamers, een zwembad om heerlijk in te plonsen en een ontspannende sauna en hammam, allemaal GRATIS toegankelijk voor de hotelgasten! En het beste van alles? Het eten is verrukkelijk, dit is toch wat de klanten vertellen!

Terwijl jullie genieten van alle faciliteiten, kunnen de kleintjes zich vermaken in de kinderclub en tienerclub met geweldige animatie. Ze zullen zeker nieuwe vrienden maken en plezier hebben!

En dat is nog niet alles! Er zijn begeleide wandelingen van maandag tot vrijdag met een ervaren gids. Ontdek de adembenemende schoonheid van het UNESCO Geopark, dat zich uitstrekt over het 6 hectare grote domein!

En als jullie avontuurlijke types zijn, dan zal het Lac de Serre-Ponçon (zie foto) jullie betoveren! Met tal van wateractiviteiten in de buurt kunnen jullie volop genieten van zeilen, kajakken, paddleboarding en nog veel meer!

Kortom, jullie kunnen hier genieten van een vakantie in alle rust, omringd door de prachtige natuur van de Alpes de Haute Provence. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en helemaal tot rust te komen.

Twijfel niet langer en reserveer nu jullie plekje op Domaine de l’Adoux bij Peter en Ilse! Ze beloven jullie een vakantie vol plezier, ontspanning en onvergetelijke momenten.

Voor boekingen en meer informatie, neem gerust contact met op via + 33 4 92 32 51 42.

De beste prijzen en meer info over de pakketten en formules vind je via www.domainedeladoux.fr. Peter en Ilse kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op hun prachtige domein!


 
 Informeer of boek bij DOMAINE DE L'ADOUX

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!