TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Grote Opening Pax et Amor 2024 in het Hart van het Katharenland

Stap binnen in de wereld van Pax & Amor bij Eefje en Jakob, een betoverende oase gelegen in het hart van het Katharenland, slechts een steenworp verwijderd van het historische Carcassonne.

Hier komen cultuur, natuur en gastronomie samen om een onvergetelijke ervaring te creëren. De Bed & Breakfast is gehuisvest in een prachtig gerenoveerde wijnschuur, waar vier charmante kamers wachten om je te verwelkomen in comfort en stijl. Vanuit je kamer en vanaf het aangrenzende dakterras kun je genieten van een adembenemend uitzicht op uitgestrekte zonnebloemvelden en de majestueuze Pyreneeën.

Eefje & Jakob streven naar niets minder dan pure verwennerij. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt, bereid met liefde en lokale, biologische producten. Jakob, een getalenteerde chef-kok, tovert vervolgens fantastische gerechten op tafel, met groenten uit eigen tuin en heerlijke lokale ingrediënten. Laat je zintuigen verder verwennen met een heerlijke wijnproeverij in het knusse salon of in de weelderige tuin, vergezeld van een smakelijke kaas- of charcuterieplank. Ontspan en geniet van de rust om je heen, omringd door de melodieën van vogels overdag en krekels ‘s avonds.

Maar dat is nog niet alles! Vanaf juni dit jaar kun je verkoeling zoeken in het prachtige zwembad, omringd door tal van ontspanningshoekjes waar je kunt genieten van het panoramische uitzicht. Eefje & Jakob zijn trots op hun inspanningen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, door nauw samen te werken met lokale producenten, volledig zelfvoorzienend te zijn dankzij zonnepanelen en regenwateropvang.

Ontdek de verschillende arrangementen, waaronder het heerlijke culinaire arrangement, en profiteer van de voorjaars- en zomerpromoties. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

Van harte welkom bij Pax & Amor, waar rust, genot en gastvrijheid samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Meer info op de website van Pax et Amor.


 
 Informeer of boek bij PAX ET AMOR

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!