TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Opening Zwembad Pax et Amor

Eefje & Jakob van Pax et Amor (Frankrijk, Katharenland) zitten in de laatste rechte lijn voor de grote opening van hun zwembad! Duik binnenkort in een ultiem moment van ontspanning! Onthaast terwijl je geniet van adembenemende uitzichten op de majestueuze Pyreneeën, de omliggende wijngaarden en de prachtige zonnebloemvelden vanuit het zwembad.

OPENING: 1 JULI 2024. Prachtig zwembad van 5 bij 11 meter, uitgerust met een waterval. Na je zwempartij, laat je verleiden door een wijnproeverij of een culinaire lekkernij aan de tafel van Jakob en Eefje. Buitengewone gerechten, met liefde bereid en met nadruk op lokale biologische producten en uit eigen tuin.

Pax & Amor – veel meer dan alleen een verblijf! Reserveer nu een onvergetelijke vakantie! Eefje en Jakob kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Pax & Amor.

De boutique chambre d’hôtes telt 4 charmante en luxe kamers, gelegen in een geheel gerenoveerde wijnboerderij. Het uitzicht is adembenemend! Midden in het Katharenland tussen kastelen en abdijen en op 20 minuten van Carcassonne en 15 minuten van Limoux verblijf je op de perfecte locatie om deze mooie regio te ontdekken. Hier is voor ieder wat wils. De diverse wijn-regio’s met hun typerende zuid-Franse wijnen liggen vlak bij. Vele van deze wijnstijlen zijn hier te proeven.

Meer info op de website van Pax et Amor.

 Informeer of boek bij PAX ET AMOR

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!