TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

L’Angelo Pescatore: Nog Interessanter dankzij Extra Vluchtdag op Perugia

Doordat er bij Ryanair in het hoogseizoen (vanaf 1 juni 2024) een extra vluchtdag naar Perugia staat ingepland – meer bepaald op zaterdag – is L’Angelo Pescatore (Italië, Umbrië) des te meer een interessante bestemming. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vlieg je dus, afhankelijk van de datum, voor minder dan 100 € heen en terug.

L’Angelo Pescatore heeft nog nog beschikbare plaatsen in mei, juni, augustus (vanaf 08/08) en september (vanaf 18/09). Voor boekingen van minimum 1 week geldt bovendien tot 30 april 2024 een korting van 10%.

Hier geniet je van de rust, het ruisen van de bladeren, de muziek van de stilte en het fluiten van de vogels. Trek je liever op avontuur? Dichtbij liggen grote steden zoals Rome, Perugia, Assisi, Gubbio, Todi, Orvieto, Spoleto, evenals vele kleine dorpjes met dezelfde middeleeuwse sfeer.

De accommodatie biedt 7 tweepersoonskamers (ééntje zelfs geschikt voor 3 personen), elk met een terras en met een aparte ingang tot de kamers. Elke kamer is uitgerust met hedendaags comfort en beschikt over TV-Vlaanderen (met alle Belgische zenders).

L’Angelo Pescatore biedt ook een ruim gamma aan services om je verblijf nog aangenamer te maken: mogelijkheid tot avondmaal, een grote privé parking, zwembad, pingpongtafel, petanque, badminton, gezelschapsspellen, strips, boeken, vismateriaal gratis ter beschikking, evenals internet.

Johan en Ilse nemen heel graag alle praktische beslommeringen uit de handen van hun gasten en kijken ernaar uit je te mogen ontvangen.

Meer informatie op de website van L’Angelo Pescatore. Interesse in de promotie? Reageer via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar Johan en Ilse.


 
 Informeer of boek bij L'ANGELO PESCATORE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!