INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X
   BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Les Trois Collines: Romantische Extra Kamer in de Tuin

   Les Trois Collines

   Les Trois Collines is gelegen in het hart van de Dordogne boven op een heuvel met een schitterend panoramisch uitzicht over de vallei van de Céou. Het is dé perfecte uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden van de Périgord Noir.  Op zeer korte afstand zijn er talloze kastelen, verschillende grotten, prachtige tuinen, pittoreske dorpjes en stadjes en veel overblijfselen uit de prehistorie.

   In de onmiddellijke omgeving van Les Trois Collines vind je prachtige middeleeuwse stadjes zoals Sarlat, verschillende dorpjes die behoren tot ‘Les Plus Beaux Villages de France’ zoals Domme, Beynac, Castelnaud, La Roque-Gageac en Belvès en bijzondere plaatsen als Les Eyzies, Lascaux, enz…

   Naast de zeer centrale ligging zijn rust, ruimte, comfort én lekker eten en drinken kenmerkend voor de chambres d’hôtes. Verschillende keren per week bieden Ronny & Mireille een diner aan en ook lunchen behoort tot de mogelijkheden.

   Een nieuwigheid dit seizoen is de pas afgewerkte vijfde kamer die gelegen is in een ‘pod’ (of cabane) in de tuin, waarvan het terras een prachtig uitzicht biedt over de vallei. Kom het zelf ontdekken vanaf juni! Enkele foto’s vind je onderaan dit artikel.

   Verder beschikken de 5 kamers allen over het nodige comfort, grote boxspring bedden, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet én hebben ze bovendien allen een privé terras.

   In de ruime tuin met fantastisch uitzicht bevindt zich een groot verwarmd zwembad met voldoende ligbedden, hiernaast zijn er ook nog diverse terrasjes en een petanquebaan aanwezig voor de gasten.

   Ook goed nieuws voor allen die er nog snel even op uit willen trekken vóór de grote drukte van de zomervakantie: de Chambres d’Hôtes is gelegen in de Nouvelle Aquitaine die voorlopig als één van de weinige regio’s in Frankrijk reeds oranje is ingekleurd. De gevreesde quarantaine is dus niet meer van toepassing als je terugkeert van een weldoend verblijf in deze chambres d’hôtes! 

   Meer info op de website van Les Trois Collines.


    
    Informeer of boek bij LES TROIS COLLINES     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!