TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Les Trois Collines: Romantische Extra Kamer in de Tuin

Les Trois Collines

Les Trois Collines is gelegen in het hart van de Dordogne boven op een heuvel met een schitterend panoramisch uitzicht over de vallei van de Céou. Het is dé perfecte uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden van de Périgord Noir.  Op zeer korte afstand zijn er talloze kastelen, verschillende grotten, prachtige tuinen, pittoreske dorpjes en stadjes en veel overblijfselen uit de prehistorie.

In de onmiddellijke omgeving van Les Trois Collines vind je prachtige middeleeuwse stadjes zoals Sarlat, verschillende dorpjes die behoren tot ‘Les Plus Beaux Villages de France’ zoals Domme, Beynac, Castelnaud, La Roque-Gageac en Belvès en bijzondere plaatsen als Les Eyzies, Lascaux, enz…

Naast de zeer centrale ligging zijn rust, ruimte, comfort én lekker eten en drinken kenmerkend voor de chambres d’hôtes. Verschillende keren per week bieden Ronny & Mireille een diner aan en ook lunchen behoort tot de mogelijkheden.

Een nieuwigheid dit seizoen is de pas afgewerkte vijfde kamer die gelegen is in een 'pod' (of cabane) in de tuin, waarvan het terras een prachtig uitzicht biedt over de vallei. Kom het zelf ontdekken vanaf juni! Enkele foto's vind je onderaan dit artikel.

Verder beschikken de 5 kamers allen over het nodige comfort, grote boxspring bedden, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet én hebben ze bovendien allen een privé terras.

In de ruime tuin met fantastisch uitzicht bevindt zich een groot verwarmd zwembad met voldoende ligbedden, hiernaast zijn er ook nog diverse terrasjes en een petanquebaan aanwezig voor de gasten.

Ook goed nieuws voor allen die er nog snel even op uit willen trekken vóór de grote drukte van de zomervakantie: de Chambres d'Hôtes is gelegen in de Nouvelle Aquitaine die voorlopig als één van de weinige regio's in Frankrijk reeds oranje is ingekleurd. De gevreesde quarantaine is dus niet meer van toepassing als je terugkeert van een weldoend verblijf in deze chambres d'hôtes! 

Meer info op de website van Les Trois Collines.

 Informeer of boek bij LES TROIS COLLINES

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!