TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Les Trois Collines: Verstandige Post-Corona Reisbestemming

Les Trois Collines

Coronavirus – Quarantaine – Social Distancing – Covid-19 – Mondmaskers – Lockdown … Termen die we enige tijd geleden enkel associeerden met China en ver van ons bed leken, zijn ondertussen voor iedereen van ons een deel van de dagelijkse werkelijkheid geworden. Door alle getroffen landen in Europa en uiteraard ook elders in de wereld, kent iedereen nu beter dan ooit de betekenis en gevolgen van deze woorden. Momenteel heeft dit virus iedereen nog in zijn greep, maar dit weerhoudt er Ronny & Mireille niet van om alvast te dromen van het moment waarop deze pandemie terug onder controle is. Misschien kunnen we zelfs, dankzij alle getroffen maatregelen en het geleden leed, binnenkort terug meer genieten van de alledaagse dingen die we eerder als doodnormaal beschouwden en die we momenteel noodgedwongen niet meer kunnen doen. Een beetje optimisme en positiviteit kunnen we allen wel gebruiken in deze tijden! De huidige quarantaine en lockdown maatregelen hebben als doel de pandemie in te dijken. Als iedereen zich aan de opgelegde regels houdt, dan zal de situatie zich binnen een realistische termijn normaliseren.

Kleinschalige accommodaties zoals Les Trois Collines zijn vanaf dat moment opnieuw een verstandige reisbestemming. Vooruit denken kan helpen om deze moeilijke periode te overbruggen en zo ook kijken Ronny & Mireille al uit naar het moment waarop ze jullie terug als gast kunnen verwelkomen! Zelfs nu genieten ze nog dagelijks van de schoonheid van de streek, die ze gelukkig vanuit hun tuin nog volop kunnen bewonderen. Het bijzonder mooie lenteweer helpt natuurlijk ook een handje en ze proberen de extra tijd nuttig te spenderen door nog wat bij te klussen. Ze zorgen er volop voor dat alles er straks weer piekfijn uitziet zodat ze jullie terug kunnen laten genieten van een welverdiende vakantie.

Ze hopen dat jullie binnenkort de mooie regio opnieuw kunnen komen ontdekken en genieten van de vele kastelen, verschillende grotten, prachtige tuinen, pittoreske dorpjes en middeleeuwse stadjes. Het in alle rust volgen van één van de talrijke mooie wandelroutes behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Verder is de grote tuin met zijn meerdere terrasjes, een loungeset, een groot verwarmd zwembad en een petanquebaan de ideale plek om heerlijk te relaxen. En last but not least bieden ze jullie uiteraard nog steeds de mogelijkheid om 's avonds aan te schuiven aan de Table d'Hôtes!

Tenslotte willen Ronny & Mireille jullie nog geruststellen door te vermelden dat iedereen die reeds geboekt heeft of dit in de nabije toekomst wenst te doen, gebruik kan maken van de door hen onderschreven Corona annuleringsgarantie (CAG) waarbij reeds betaalde voorschotten of saldobedragen niet verloren gaan in geval van negatief reisadvies t.g.v. het coronavirus, en waarbij de reisdatum kosteloos kan worden gewijzigd (als je uiteraard binnen dezelfde boekingsklasse blijft).

Voor meer informatie of beschikbaarheid mail naar info@lestroiscollines.eu of raadpleeg de website.

 Informeer of boek bij LES TROIS COLLINES

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!