TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Nieuw E-Magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’

Regelmatig brengt Bij Landgenoten nieuwe digitale, doorbladerbare en interactieve magazines uit, die gewijd zijn aan een specifiek thema. Ons nieuwste e-zine heet ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ en belicht de mogelijkheden om je huwelijk te organiseren bij Belgen of Nederlanders in het buitenland, of om een romantische honeymoon te beleven bij Nederlandstalige eigenaren.

KLIK HIER OM HET E-MAGAZINE TE BEKIJKEN.

In de eerste editie belichten we de mogelijkheden om te trouwen in Andalusië of Senegal, hebben we het over de voordelen van trouwen in het buitenland en over de verschillen tussen een ceremonieel en een wettelijk huwelijk in het buitenland. Tevens geven we 8 tips voor een geslaagde huwelijksreis of honeymoon.

Tevens ondergingen enkele bestaande e-magazines een update. Zo presenteren we je vanaf vandaag één nieuw adresje in Spanje voor een actieve vakantie, twee nieuwe adresjes voor een golfvakantie in Portugal en Spanje, en een portret van een aantal reizende Vlaamse honden in ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’.

Het nieuwe e-magazine gewijd aan trouwmogelijkheden in het buitenland is de 10de titel in onze reeks digitale uitgaves. Alle thema-edities vind je terug op Bij Landgenoten Press. Uiteraard zijn alle e-zines gratis.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!