TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Ontdek onze Drie Nieuwe E-Magazines

Regelmatig brengt Bij Landgenoten nieuwe digitale, doorbladerbare en interactieve magazines uit, die gewijd zijn aan een specifiek thema. Reeds gekend zijn de e-magazines Wandelen bij Land- en Taalgenoten (wandelvakanties), Fietsen bij Land- en Taalgenoten (fietsvakanties), Met Kids bij Land- en Taalgenoten (gezinsvriendelijke vakanties), Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten (culinaire vakanties) en Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten (workations en overwintervakanties).

Daar hebben we nu in één klap drie nieuwe e-magazines aan toegevoegd.

  • Het e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ is gewijd aan accommodaties waar je een vakantie off the beaten tracks kan beleven: wie wil zeilen, raften, kajakken, bergbeklimmen, of interesse heeft in speleologie, quadtochten, vespatochten, buggytochten, … zal in dit e-zine aan zijn trekken komen.
  • Het e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ is gewijd aan accommodaties die vlakbij golfbanen zijn gelegen en eventueel zelfs golfarrangementen aanbieden.
  • Het e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ omvat nuttige tips voor wie graag zijn trouwe viervoeter mee op reis wil nemen en zet af en toe een huisdiervriendelijke accommodatie in de kijker.

Deze nieuwe e-magazines worden – net als onze 5 andere e-magazines – maandelijks aangevuld met nieuwe adresjes en bijzondere aanbiedingen. In de editie van juni komen er in elk van de nieuwe e-zines alvast enkele extra accommodaties bij. Begin juni lanceren we overigens een 9de titel.

We wensen je heel veel inspiratie bij het doorbladeren van onze digitale magazines.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!