TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Riad Dar Sbihi: Travelers’ Choice Winner 2024 op Tripadvisor

Riad Dar Sbihi

Riad Dar Sbihi (Marokko, Marrakech) – winnaar van de Bij Landgenoten Achievement Award 2023 – werd zopas bekroond als Travelers’ Choice Winner 2024 op Tripadvisor, een eer die is voorbehouden aan de 10% best beoordeelde accommodaties op de review website. Hiermee ziet Sibylle haar dagdagelijkse inspanningen om haar gasten een droomvakantie te bezorgen alweer gewaardeerd.

Riad Dar Sbihi is een grote traditionele riad rond een ruime patio met 4 tuinen en een centrale fontein. Een bogengalerij rondom deze paradijselijke binnentuin geeft toegang tot de salons, 10 kamers en suites.

Dar Sbihi werd op authentieke wijze gerenoveerd en voorzien van hedendaags comfort: alle kamers beschikken over een individuele badkamer, onthaalproducten, satelliet tv, minibar, safe, airco (reversibel), telefoon en wifi.

Verzorging van transfers van/naar het vliegveld en organisatie van excursies. Kinderen zijn hier hartelijk welkom.

Sibylle kent intussen alweer een topseizoen. Marrakech is terug één van de ‘places to be’, overal komen er nieuwe winkeltjes en trendy eethuisjes bij. Wil je ook eens de authentieke sfeer opsnuiven? Overweeg dan zeker eens een tripje naar Marrakech en een verblijf in Riad dar Sbihi.

Meer info op de website van Riad Dar Sbihi.


 
 Informeer of boek bij RIAD DAR SBIHI

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!