INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Achter de Schermen

   ‘Sojka Resort’ Wint 3de ‘Bij Landgenoten Achievement Award’

   We zijn er bijzonder trots op de ‘Bij Landgenoten Achievement Award’ dit jaar te kunnen uitreiken aan Gerdi & Silvia Vanfleteren van Sojka Resort, gesitueerd in Slovakije. Met deze award wensen we landgenoten in the picture te zetten die hun droom om in het buitenlands toerisme actief te zijn, niet alleen waarmaakten maar ook op een hoger niveau wisten te brengen.

   Sojka Resort is centraal gelegen in de Liptov-regio, verscholen in de stilte van het dorpje Malatíny. Het is geen hotel zoals je het gewoon bent, maar een klein areaal met enkele gebouwen in authentieke bouwstijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin. Een plek waar je écht tot rust komt, en waar je je meteen thuis voelt. Hier kom je niet zomaar een land of streek verkennen, je komt Liptov „ondergaan“. Een vakantie in Sojka Resort kan het hele jaar door. Elk seizoen heeft zijn eigen pracht, zijn eigen sfeer.

   Gerdi heeft West-Vlaamse roots en was lange tijd bankier bij het voormalige Dexia. Professioneel reisde hij regelmatig naar Slovakije, en algauw raakte hij betoverd door de schoonheid en de ongereptheid van het land. Het feit dat Slovakije weinig deed om buitenlandse toeristen te lokken én dat Belgen dit land toendertijd niet beschouwden als een potentiële toeristische bestemming stimuleerde Gerdi’s ondernemersgeest. Het plan rijpte om een klein hotel op te starten dat lokaal verankerd was, een Westerse dienstverlening bood én gericht was op een Belgisch publiek.

   Gerdi ontmoette op het juiste moment zijn toekomstige echtgenote Silvia – toendertijd actief bij SkyEurope Airlines – en in maart 2004 opende Sojka Resort de deuren. Intussen is het felgeprezen resort uitgegroeid tot een onderneming met 35 à 40 personeelsleden, zonder dat hierbij aan de oorspronkelijke doelstellingen werd geraakt. 

   Gerdi en Silvia hebben intussen twee dochters: Anika (9) en Elisa (11). Silvia houdt zich vooral bezig met de administratie, loonberekening en boekhouding, terwijl Gerdi het algemeen beleid, de marketing en de controle van de cijfers voor zijn rekening neemt. Hij blijft ook het gezicht van de zaak en is regelmatig als exposant aanwezig op Belgische Vakantiesalons.

   Sinds de opstart in 2004 is er in Sojka Resort veel veranderd. Er zijn nu hotelkamers met wellness en zwembad, familie appartementen, vakantiewoningen en zelfs plaatsen voor campers. Na al deze uitbreidingen is de zaak op een soort rustpunt gekomen. Maar toch zit Gerdi intussen niet stil en maakt hij Sojka Resort klaar voor een leven na hemzelf. Zo werkt hij aan een project om de zaak in handen te geven van kleine beleggers die willen Sojka Resort willen laten evolueren naar een vakantieverblijf met sociale en ecologische doelstellingen.

   Tot slot: wie een verblijf boekt in Sojka Resort, wordt steevast gecharmeerd door de heel smakelijke keuken en het vriendelijke personeel.

   Wie zijn vakantie wil doorbrengen bij Gerdi & Silvia, kan Gerdi persoonlijk contacteren via dit mailadres. Bekijk zeker ook eens de website van Sojka Resort.

   Informeer of boek bij SOJKA RESORT


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!