TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Sojka Resort: Minder dan 5 Uur Reizen

Sojka Resort (Slovakije) is de winnaar van de Bij Landgenoten Achievement Award 2021 en één van de meest populaire accommodaties op onze website. De accommodatie opende zijn deuren in maart 2004. Sindsdien slaagden Silvia en Gerdi Vanfleteren erin om heel wat reizigers ervan te overtuigen om Slovakije te komen ontdekken. Hun doel is een combinatie te brengen van goede kwaliteit, een uitstekende dienstverlening, juiste en nuttige informatie in een ontspannen atmosfeer.

Slovakije is minder ver dan je zou denken. Je stapt op het vliegtuig en anderhalf uur later ben je op de luchthaven van Krakau. Vervolgens is het een kleine drie uur rijden naar Sojka Resort. Maar waarom vliegen naar Krakau? Dat is toch Polen? Inderdaad, maar Krakau is de luchthaven die het dichtstbij gelegen is en rechtstreekse vluchten vanuit België of Nederland aanbiedt. Vertrekken is ook mogelijk vanuit Rijsel, Charleroi, Eindhoven en Amsterdam. Gerdi helpt heel graag met de zoektocht naar de ideale vluchten en de beste prijzen.

Bij aankomst in Krakau regelt Gerdi graag een huurauto voor jullie, maar tijdens het zomerseizoen (mei t.e.m. september) is er nu ook een eigen luchthaventransfer van de luchthaven van Krakau naar Sojka, gelinkt aan de rechtstreekse vluchten van Brussels Airlines naar Krakau (op maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Deze kost slechts € 60 p.p. per rit (minimum 3 personen, en uiteraard gelinkt aan een verblijf in Sojka Resort).

Is tijd minder belangrijk en wens je ecologisch te reizen, dan kun je de trein overwegen. Zo is er o.a. de nachttrein naar Wenen, en dan zo verder naar Slowakije. Gerdi legt het je graag allemaal uit. Maar ook met de wagen reizen is uiteraard een optie – Sojka ligt op minder dan 1.500 km van Gent, Brussel, Amsterdam of Eindhoven. Ook hier helpt Gerdi je graag verder bij het zoeken van een overnachtingsadresje onderweg.

Sojka Resort is gelegen in het midden van de Liptov-regio, verscholen in de stilte van het dorpje Malatíny. Het is geen hotel zoals je het gewoon bent, maar een klein areaal met enkele gebouwen in authentieke bouwstijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin. Een plek waar je écht tot rust komt, waar je je meteen thuis voelt.

Naast een perfecte hotelservice is er ook een relaxcentrum met saunawereld, binnenzwembad en kinderbad, het beste van de Slovaakse keuken, een ruim aanbod aan lokale en Belgische bieren, distillaten en goede Slovaakse wijnen, heel wat informatie en praktische tips.

Op 250 meter (5 min. wandelen) van het hotel bevindt zich Magura Village. Magura Village bestaat uit 16 authentieke houten woningen en een centraal gebouw waar in het seizoen een bar is. Nabij het riviertje Malatianka, op het einde van Magura Village is er een openluchtzwembad, een speeltuin en een plaats voor barbecue. De woningen zijn heel rustig gelegen en zijn ideaal voor een gevarieerde familievakantie.

Meer info op de website van Sojka Resort. Concrete vragen? Stuur Gerdi een mailtje en je wordt snel verder geholpen.

  VIDEO VAN SOJKA RESORT


 
 Informeer of boek bij SOJKA RESORT

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!