INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Met de Ezel door Toscane in de Lente

   Altratoscana - Per Ezel door Toscane

   Altratoscana biedt bijzondere vakanties in een bijzonder land, Italië. Blikvanger binnen het aanbod van Altratoscana is de mogelijkheid om trektochten te ondernemen met een ezel in een ongerept natuurgebied. Vooral in de lente is dit een unieke belevenis. En het goede nieuws is dat er nog enkele vertrekdata vrij zijn deze lente.

   Laat de kans niet liggen om een onvergetelijke paas- of meivakantie door te brengen in Toscane. De lente is een prachtig seizoen om Toscane te verkennen: de heuvels zijn bedekt met een bloementapijt, de bossen zijn frisgroen en er staat veel water in de riviertjes en watervalletjes.

   Altratoscana heeft overigens twee nieuwe ezeltjes gekocht: Otto en Asia. Het zijn jonge dieren, beide drie jaar oud. Dat wil zeggen dat ze nog erg leergierig zijn en zich gemakkelijk aanpassen. Ze zijn al volop aan het trainen en het beloven twee topezeltjes te worden! Ze lopen graag en veel, zijn echte durvers en beresterk. Ze hebben de driedaagse trektocht al een paar keer gelopen en dat ging vlot. Ze wandelen goed over de paden, waden door de rivier en zijn erg lief met kinderen. Kortweg, een heerlijk wandelgezelschap!

   Vanaf deze lente heeft Altratoscana ook twee tochten met kortere dagafstanden. Deze zijn voor diegenen die graag een meerdaagse tocht doen met veel vrije momenten. De nieuwe drie- en vijfdaagse tochten hebben een gemiddelde dagafstand van 6 km. Er is dus extra veel tijd om te rusten onderweg en om te relaxen aan het zwembad. De kinderen kunnen na de aankomst de boerderij verkennen en niets houdt jullie tegen om een avondwandelingetje te maken in de buurt van de agriturismo. De vijfdaagse van vorig jaar, ondertussen de “klassieke vijfdaagse” gedoopt, blijft natuurlijk bestaan en is voor de meer sportieve en geoefende wandelaars.

   Nieuwe routes wil zeggen nieuwe logeeradresjes. Franca en Valentina van Le Selvole en La Fattoria di Libbiano waren meteen enthousiast om samen te werken. Ze hadden de ezeltrekkingen al gezien in de valleien en hebben veel zin om jullie samen met de “special guests” te ontvangen. De ezelstalletjes zijn al klaar! Ook deze agriturismi zijn rustig gelegen, bieden een mooi uitzicht over het gebied, hebben een zwembad en een lekkere, Italiaanse keuken.

   Tenslotte zijn bij de tochten met bagagevervoer ook de twee vijfdaagse tochten gevoegd. Bagagevervoer wordt aangeboden aan de wandelaars die alleen trekken door de bossen. Ze lopen dan enkel met een kleine rugzak met het water en lunchpakket terwijl het gros van de bagage door Altratoscana per auto wordt gebracht naar de volgende agriturismo. De zevendaagse zonder rustdag is nu de langste route, naast kortere varianten: de zevendaagse met rustdag, een korte en een lange vijfdaagse.

   Reizen met Altratoscana betekent zien wat je anders voorbij zou lopen, over onbetreden paden, weg van de massa!

   Meer info op de website van Altratoscana.

   Informeer of boek bij ALTRATOSCANA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!