INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Altratoscana Klaar voor Nieuw Seizoen

   Altratoscana - Trektochten per Ezel in Toscane

   Altratoscana is zich volop aan het voorbereiden voor het volgende wandelseizoen. Routes bestuderen, paden verkorten, paden verlengen, en ezeltjes temmen! Blikvanger binnen het aanbod van Altratoscana is immers de mogelijkheid om trektochten te ondernemen met een ezel in een ongerept natuurgebied.

   De manège heeft drie nieuwe ezeltjes gekocht: Penelope, Paola en Morena. De eersten zijn Amiatini en Morena is een groot, donkerbruin exemplaar. Ze worden getraind door de schoolkinderen van Pomarance en dat gaat goed. Ze lopen flink de oefenwandelingetjes, geven hun voet om de hoeven te laten schoonmaken en laten zich steeds beter verzorgen. Maar dat is niet alles: vorige week, na een eerste controle, vertelde de dierenarts breed grijnzend dat ze alle drie zwanger zijn. Bezielster Tinne Terneven had wat tijd nodig om zich te herpakken, maar Maurizio en Michele van de manège bleven gelukkig iets rustiger. In plaats van drie nieuwe ezels zijn er dus zes… Deze zomer zullen er drie piepjonge ezeltjes zijn. Na de eerste maand, kunnen ze met hun mama meegaan tijdens de oefenwandelingen rond de manège. Ezelsveulentjes zijn zalig: ze dartelen rond in de wei, struikelen, vallen, springen en spelen de hele dag door. Plezier gegarandeerd!

   Verder heeft Altratoscana in Pomarance twee nieuwe logeeradressen: een kinderboerderij en een romantische B&B. Op nog geen kilometer van de manège ligt een kleine kinderboerderij, uitgebaat door Valentina. In de zomermaanden kunnen de gezinnen hier overnachten. Er is een zwembad en vele, vele dieren. Niets leuker dan na het diner nog een toertje te doen om te zien hoe alle dieren gaan slapen. Daarnaast is er vanaf dit jaar een B&B in Montegemoli, een klein gehuchtje in de buurt. Marcela, afkomstig uit Turijn, besloot daarheen te verhuizen na een vakantie in de streek. Ze verwelkomt alle wandelaars met veel zorg en enthousiasme!

   Reizen met Altratoscana betekent zien wat je anders voorbij zou lopen, over onbetreden paden, weg van de massa!

   Meer info op de website van Altratoscana.

   Informeer of boek bij ALTRATOSCANA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!