TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Altratoscana Klaar voor Nieuw Seizoen

Altratoscana is zich volop aan het voorbereiden voor het volgende wandelseizoen. Routes bestuderen, paden verkorten, paden verlengen, en ezeltjes temmen! Blikvanger binnen het aanbod van Altratoscana is immers de mogelijkheid om trektochten te ondernemen met een ezel in een ongerept natuurgebied in Toscane.

Zijn jullie sportief en willen jullie een paar dagen voor een ezel zorgen die op zijn beurt de bagage draagt? Of willen jullie de kinderen enthousiast krijgen voor een wandelvakantie? Altratoscana biedt verschillende formules aan, zodat er voor elk wat wils is. Je kan drie, vijf of zeven dagen wandelen in de natuur. Zwembaden zijn beschikbaar bij alle overnachtingen, zodat het fungehalte voor de kinderen (ook tieners) gegarandeerd blijft.

Ezels zijn ideaal wandelgezelschap voor jong en oud. Ze zijn lief, geduldig en sterk. Kinderen vinden het leuk om voor de ezel te zorgen en hem te begeleiden. Daardoor stappen ze veel meer dan ze normaal zouden doen. Als ze dan toch moe zijn, kunnen ze wat uitrusten op de rug van hun nieuwe maatje. De ouders genieten ondertussen van een mooie wandeling in de natuur en van de rustige omgeving. Kortom, trekken met een ezel is de perfecte familievakantie.

Alle tochten zijn uitsluitend over zandwegen en paden door de natuur en elke dag is anders. Zo leiden ze naar een waterval waar je kan zwemmen, een ruïne van een klooster op een heuvel, een oude spoorwegbrug in het bos, een kasteel of een charmant dorpje waar je kan uitrusten op een terrasje.

Reizen met Altratoscana betekent zien wat je anders voorbij zou lopen, over onbetreden paden, weg van de massa!

Meer info op de website van Altratoscana.


 
 Informeer of boek bij ALTRATOSCANA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!