INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X
   BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
    VIP-PROFIEL

   Europa > Frankrijk > Pays de la Loire > Vendée

   Au Passage du Gois

   Au Passage du Gois - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

   Au Passage du Gois is gelegen aan de Franse Atlantische kust in Beauvoir-sur-Mer op 800 meter van de zee aan de prachtige Vendée kust. Dit is een heerlijke vakantieregio in de Atlantische Loire streek.

   Het prachtige veelzijdige eiland île de Noirmoutier ligt voor de kust bij Beauvoir-sur-Mer, aan de andere kant van de Passage du Gois. Via deze 4km lange weg kun je echter alleen met eb naar het eiland. In 1971 is er een brug aangelegd bij Fromentine, zodat het ook mogelijk werd om met hoog water het eiland Noirmoutier met de auto te bereiken. Er wordt geen tol geheven voor deze brug. Het eiland is zeer geliefd bij de gasten vanwege de mooie stranden en omdat het een ideale plek is om te fietsen en te wandelen. Het eiland is namelijk vlak en er zijn heel veel fietspaden uitgezet. Wellicht heb je het eiland onbewust al eens gezien, want het figureert regelmatig in films en boeken.

   Au Passage du Gois telt 2 vakantiewoningen (voor respectievelijk 2-4 personen en 2-6 personen), een studio (voor 2 personen) en een B&B kamer. De accommodatie is gelegen op 800 meter van de Atlantische oceaan, op het platteland, maar toch incl. restaurantjes op nog geen kilometer en een dorpje met alle voorzieningen op 4 kilometer.

   Binnen een straal van 30 kilometer is er genoeg te zien en te doen; de prachtige havenstadjes Pornic en St.-Gilles Croix de Vie of het eiland Noirmoutier waar je goed kunt wandelen en fietsen, dankzij de vele fietspaden. De grote badplaats St.-Jean de Monts en de rustige zandstranden zijn zeker ook aanraders. De gasten gaan ook altijd graag een dag naar de stad Nantes en naar de markten in de omgeving. Dit alles is prima in één dag te rijden.

   Alle accommodaties in Au Passage du Gois zijn van alle gemakken voorzien (zoals Nespresso koffieapparaten, TV, DVD, gratis wifi). De bedden zijn 160x200cm en alle vakantieplekken hebben een eigen tuin of terras met houten tuinmeubelen, parasol en ligstoelen. Je kunt er rustig de informatie lezen die Hemko en Martine klaargelegd hebben over de bezienswaardigheden in de Vendée, evenals de wandelroutes die ze aanbevelen uit eigen ervaring, een overzicht van goede restaurantjes in de buurt etc.

   Wanneer je uit eten wilt, kun je zelfs al lopend bij één van de drie restaurants aan de Passage du Gois terecht, of één à twee keer per week aan de table d’hôtes of in Beauvoir-sur-Mer op 4 km. Hemko en Martine vertellen je er graag meer over, evenals over de mogelijkheid om je croissants en baguettes ‘s morgens door hen te laten bezorgen.

   In de gemeenschappelijke tuin ligt het zwembad (4.6m x 7.4m) en er is een privé parkeerplaats. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Hemko en Martine wensen je alvast een fijne vakantie.

   Meer info op de website van Au Passage du Gois.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij AU PASSAGE DU GOIS     
      PRAKTISCHE INFO OVER AU PASSAGE DU GOIS

       +33 251 490 217 | +33 666 176 736
       https://aupassagedugois.fr  


    Maximale Capaciteit: 15 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Avondmaal mogelijk
    • Kindvriendelijk
    • Zwembad aanwezig
    • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33666176736)

       Hemko Bruinsel en Martine Hoogschagen (NL)

      FACEBOOK STREAM AU PASSAGE DU GOIS


     
      PLAN JE REIS NAAR AU PASSAGE DU GOIS

      LIGGING VAN AU PASSAGE DU GOIS

    Adres: Le Menitres, 85230 Beauvoir-sur-Mer, Frankrijk


     
      WEERSVOORSPELLING VOOR AU PASSAGE DU GOIS


     
    Informeer of boek bij AU PASSAGE DU GOIS