BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Frankrijk > Pays de la Loire > Vendée

Au Passage du Gois

Au Passage du Gois is gelegen aan de Franse Atlantische kust in Beauvoir-sur-Mer op 800 meter van de zee aan de prachtige Vendée kust. Dit is een heerlijke vakantieregio in de Atlantische Loire streek.

Het prachtige veelzijdige eiland île de Noirmoutier ligt voor de kust bij Beauvoir-sur-Mer, aan de andere kant van de Passage du Gois. Via deze 4km lange weg kun je echter alleen met eb naar het eiland. In 1971 is er een brug aangelegd bij Fromentine, zodat het ook mogelijk werd om met hoog water het eiland Noirmoutier met de auto te bereiken. Er wordt geen tol geheven voor deze brug. Het eiland is zeer geliefd bij de gasten vanwege de mooie stranden en omdat het een ideale plek is om te fietsen en te wandelen. Het eiland is namelijk vlak en er zijn heel veel fietspaden uitgezet. Wellicht heb je het eiland onbewust al eens gezien, want het figureert regelmatig in films en boeken.

Au Passage du Gois telt 2 vakantiewoningen (voor respectievelijk 2-4 personen en 2-5 personen), een studio (voor 2 personen) en een kamer met kitchenette. De accommodatie is gelegen op 800 meter van de Atlantische oceaan, op het platteland, maar toch incl. restaurantjes op nog geen kilometer en een dorpje met alle voorzieningen op 4 kilometer.

Binnen een straal van 30 kilometer is er genoeg te zien en te doen; de prachtige havenstadjes Pornic en St.-Gilles Croix de Vie of het eiland Noirmoutier waar je goed kunt wandelen en fietsen, dankzij de vele fietspaden. De grote badplaats St.-Jean de Monts en de rustige zandstranden zijn zeker ook aanraders. De gasten gaan ook altijd graag een dag naar de stad Nantes op 60 km en naar de markten in de omgeving.

Alle accommodaties in Au Passage du Gois zijn van alle gemakken voorzien (zoals Nespresso koffieapparaten, TV, DVD, gratis wifi). De bedden zijn 160x200cm en alle vakantieplekken hebben een eigen tuin of terras met houten tuinmeubelen, parasol en ligstoelen. Je kunt er rustig de informatie lezen die Hemko en Martine klaargelegd hebben over de bezienswaardigheden in de Vendée, evenals de wandelroutes die ze aanbevelen uit eigen ervaring, een overzicht van goede restaurantjes in de buurt etc.

Wanneer je uit eten wilt, kun je zelfs al lopend bij één van de twee restaurants aan de Passage du Gois terecht of in Beauvoir-sur-Mer op 4 km. Hemko en Martine vertellen je er graag meer over, evenals over de mogelijkheid om je croissants en baguettes ‘s morgens door hen te laten bezorgen.

In de gemeenschappelijke tuin ligt het zwembad (4.6m x 7.4m) en er is een privé parkeerplaats. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Hemko en Martine wensen je alvast een fijne vakantie.

Meer info op de website van Au Passage du Gois.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij AU PASSAGE DU GOIS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER AU PASSAGE DU GOIS

     +33 251 490 217 | +33 666 176 736
     https://aupassagedugois.fr  


  Maximale Capaciteit: 15 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33666176736)

     Hemko Bruinsel en Martine Hoogschagen (NL)

    FACEBOOK STREAM AU PASSAGE DU GOIS


   
    PLAN JE REIS NAAR AU PASSAGE DU GOIS

    LIGGING VAN AU PASSAGE DU GOIS

  Adres: Le Menitres, 85230 Beauvoir-sur-Mer, Frankrijk


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR AU PASSAGE DU GOIS


   
  Informeer of boek bij AU PASSAGE DU GOIS