TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Groepsreis Villa Gineta: Lastminute Korting

Het hoogtepunt van het Villa Gineta seizoen blijven na 15 jaar de begeleide groepsreizen! Voor de late beslissers geldt nu een uitzonderlijke korting van € 100 op de voorjaarsgroepsreis van 22 tot 29 juni 2024. Echter: er resteren nog maar 2 kamers. Maximum 4 personen kunnen dus van deze promotie genieten.

De smaakvolle 5-sterren B&B Villa Gineta met paardenranch, uitgebaat door de Vlaming Philippe en zijn familie, ligt midden in de Boheemse bossen op minder dan 25 km van Praag. Het ligt centraal in het land waardoor alle uithoeken van Bohemen kunnen ontdekt worden en is dé ideale uitvalsbasis om Tsjechie in al zijn geuren en kleuren te ontdekken.

De Villa Gineta groepreis met een kleinschalige groep van maximaal 10 Nederlandstalige koppels is anders dan de meeste andere groepsreizen in volgepropte bussen waar gidsen, met een paraplu boven het hoofd, enkel de grote trekpleisters laten zien. Je hoeft geen schrik te hebben voor de vreemde taal of een onbekend land, en kunt gewoon op een originele manier het betoverende Tsjechië (verder) ontdekken. Philippe en zijn boezemvriend en acteur Maarten Bosmans dompelen hun gasten een volledige week op een ludieke manier onder in het sprookjesland van kastelen, burchten, wouden, meren, kastelen, ruïnes, rivieren, geheime plekjes, betoverende historische steden, en nog zoveel meer… Philippe en Maarten beloven een zeer gevarieerde, gezellige en heerlijke week vol kleurrijke belevenissen.

De voorjaarsgroepsreis voor 2024 is gepland van 22 juni tot 29 juni en de najaarsgroepsreis van 31 augustus tot 7 september. Het zijn 2 totaal verschillende maar elk zeer gevarieerde programma’s waar natuur, cultuur, gezelligheid tussen de gasten, een lach maar ook een traantje en heerlijke Boheemse gastronomie hand in hand gaan met elkaar. Deze begeleide Villa Gineta weken zijn zo boeiend en meeslepend dat het vaak gebeurt dat de Villa Gineta gasten aan 2 groepsreizen deelnemen, en terecht!

Voor de voorjaarsgroepsreis resteren op dit moment dus nog 2 verblijven (dus nog plaats voor 4 personen) en geldt een uitzonderlijke korting voor late beslissers. Voor de najaarsgroepsreis is er nog plaats voor 10 personen. Wie alvast eens een voorproefje wil hebben van de sfeer tijdens de groepsreizen, kan terecht op de Facebookpagina van Villa Gineta – waar Maarten & Philippe regelmatig filmpjes posten.

Bij reservatie krijg je uiteraard verdere info van Philippe om alles vlot voor te bereiden. Zijn mailadres is phdeswarte@gineta.cz. Bezoek zeker ook eens de website van Villa Gineta.


 
 Informeer of boek bij VILLA GINETA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!