BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Tsjechië

Villa Gineta

9.9 /10 (97 recensies)

Villa Gineta - Logeren bij Belgen in Tsjechië

Beleef een unieke vakantie in de Bohemen bij Villa Gineta. Wil je logeren bij Belgen in Tsjechië, dan is Villa Gineta zeker een goede keuze.

De stijlvolle chambre d’hôtes bevindt zich net boven de romantische Moldauvallei, midden in de Boheemse bossen, op een boogscheut van Praag, één van de mooiste steden in de wereld. Weg van de drukte en vervuiling is Villa Gineta een ideaal startpunt om zowel de bruisende cultuur en adembenemende natuur van het wondermooie Boheemse binnenland als Praag te ontdekken.

Naast talrijke uitstappen naar kastelen ,burchten , UNESCO-steden en idyllische Boheemse dorpjes, is de omgeving zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Er staan ter plaatse 50 uitgestippelde boeiende uitstappen in het Nederlands klaar voor de gasten zodat je onvoorbereid en zonder tijdverlies het prachtige Tsjechië kan ontdekken. De hele gastfamilie helpt om zorgeloos je vakantie in Tsjechië door te brengen. Eén keer per week begeleidt de gastheer je bovendien door de gouden stad Praag.

Villa Gineta heeft 4 stijlvolle gastenkamers, een luxueuze suite, een volledig ingericht familie appartement en een traditioneel Tsjechisch chalet.  Je kan genieten van een zitterras, zwembad met rusttuin en sauna met bubbelbad.

Philippe is een charmante dertiger, die de Tsjechische, Nederlandse, Spaanse, Franse en Engelse taal mondig is. Hij zal je tijdens je verblijf bijstaan in een vlotte en aangename stijl. Hana is geboren en getogen voor een leven met de “equus” en neemt de verzorging van de paarden op zich.  Oma Jannetta maakt de heerlijkste ontbijten en opa Harry staat paraat voor een prettige babbel.  Zus Catherine neemt de administratie voor zich. Samen zorgen zij ervoor dat je je op deze wondermooie plaats thuis voelt.

De eigenaars van Villa Gineta verhuren ook appartementen in het centrum van Praag. Ontdek ze hier.

Meer info op de website van Villa Gineta.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij VILLA GINETA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER VILLA GINETA

     00 420 737 031 501
     http://www.gineta.cz  


  Maximale Capaciteit: 20 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+420737031501)

     Philippe en Catherine Deswarte

    PLAN JE REIS NAAR VILLA GINETA

    LIGGING VAN VILLA GINETA

  Adres: Masečín 220, 252 07 Štěchovice, Praag-West, Tsjechië


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN VILLA GINETA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van VILLA GINETA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij VILLA GINETA